Menu
Teknologi

En super hemmelig fotobog

For længe siden læste jeg om en ny fotobog-app til iPhone/iPad. Den lød rigtig interesant, så jeg skrev mig op til ‘hør-nyt-når-vi-når-så-langt’.
Lidt over tre i nat modtog jeg en mail med nedenstående.


Howdy

We’d love for you to participate in our super secret international beta. We have been hard at work to bring xxxxxx all across the world and today we begin giving select people access to this beta version of the app. This is a top secret program. Do not tell anyone or tweet about it.

To participate:
1) Delete xxxxxx if you already have it installed
2) Download the app from this link on your device: –

http://xxxxxx.com

3) Create and order a xxxxxx to your address anywhere in the world!

We need your feedback on the international checkout experience. We have worked hard to make sure it works well, but your feedback will ensure when we launch this to everyone it will be smooth.

Shipping is UPS Worldwide saver which is UPS’ premier service with transit times of 2-3 days for most locations. It is also relatively expensive. We will continue to work to bring down this cost, however we want all xxxxxx to have great tracking and arrive quickly.

If you have any questions please let me know!

Cheers,
Caleb

Udvalgt og super hemmeligt….. Jeg tror (ved næsten med sikkerhed) at der er rigtig mange der har fået den mail, men da jeg stadig synes det ser spændende ud, har jeg lavet og bestilt en lille bog, med nogle af mine iPad tegninger.

20121214-204141.jpg
~Screenshot af den bestilte bog

20121214-204146.jpg
~Screenshot af den bestilte bog

20121214-204149.jpg
~Screenshot af den bestilte bog

Men de 2-3 dage holder nu ikke, for i bekræftelsers mailen står der, at jeg vil modtage den d. 20. december, hvilket jo ligesom er om 6 dage. Men 6 dage er nu også ok med mig, men så skal de ikke skrive 2-3 dage. Tror jeg vil skrive det til dem, når jeg har modtaget min bog.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

13 kommentar

  • Catarina
    15. december 2012 at 19:31