Menu
Teknologi

En super hemmelig fotobog

For længe siden læste jeg om en ny fotobog-app til iPhone/iPad. Den lød rigtig interesant, så jeg skrev mig op til ‘hør-nyt-når-vi-når-så-langt’.
Lidt over tre i nat modtog jeg en mail med nedenstående.


Howdy

We’d love for you to participate in our super secret international beta. We have been hard at work to bring xxxxxx all across the world and today we begin giving select people access to this beta version of the app. This is a top secret program. Do not tell anyone or tweet about it.

To participate:
1) Delete xxxxxx if you already have it installed
2) Download the app from this link on your device: –

http://xxxxxx.com

3) Create and order a xxxxxx to your address anywhere in the world!

We need your feedback on the international checkout experience. We have worked hard to make sure it works well, but your feedback will ensure when we launch this to everyone it will be smooth.

Shipping is UPS Worldwide saver which is UPS’ premier service with transit times of 2-3 days for most locations. It is also relatively expensive. We will continue to work to bring down this cost, however we want all xxxxxx to have great tracking and arrive quickly.

If you have any questions please let me know!

Cheers,
Caleb

Udvalgt og super hemmeligt….. Jeg tror (ved næsten med sikkerhed) at der er rigtig mange der har fået den mail, men da jeg stadig synes det ser spændende ud, har jeg lavet og bestilt en lille bog, med nogle af mine iPad tegninger.

20121214-204141.jpg
~Screenshot af den bestilte bog

20121214-204146.jpg
~Screenshot af den bestilte bog

20121214-204149.jpg
~Screenshot af den bestilte bog

Men de 2-3 dage holder nu ikke, for i bekræftelsers mailen står der, at jeg vil modtage den d. 20. december, hvilket jo ligesom er om 6 dage. Men 6 dage er nu også ok med mig, men så skal de ikke skrive 2-3 dage. Tror jeg vil skrive det til dem, når jeg har modtaget min bog.

13 kommentar

 • Lone
  15. december 2012 at 10:24

  Det lyder spændende, glæder mig til den bliver frigivet. Forsiden med felterne ser ret raffineret ud……og dine tegninger er virkelig flotte 🙂

  Reply
  • Catarina
   15. december 2012 at 19:31

   @Lone – Jeg er spændt på hvordan den ser ud, når den ankommer og skal nok smide et par billeder og en lille beskrivelse op, for den ser nemlig super lækker ud. 🙂

   Reply
 • Lone
  15. december 2012 at 10:29

  Var du på Louisiana og se udstillingen af David Hockney? Super god udstilling, alt lavet med Brushes ( App).

  Reply
  • Catarina
   15. december 2012 at 19:33

   @Lone – Den udstilling lyder til at være ret så spændende. Tror jeg vil se hvor længe den er der og om jeg kan nå at komme derover os se den. 🙂

   Reply
 • Bot
  15. december 2012 at 17:42

  Cat, vi lavede en til min mor da vi fik Anton. Kun med billeder af ham og hun kigger i den meget meget ofte.
  De er rigtig flotte 🙂

  Reply
  • Catarina
   15. december 2012 at 19:34

   @Bot – Nok ikke lige denne her app, da den endnu ikke er frigivet. 🙂 Men ja, fotobøger er en skøn måde at vise og se sine billeder på. 🙂

   Reply
 • Bot
  16. december 2012 at 12:58

  Nej det var nu oz bogen jeg mente 🙂
  Hvad hedder appen ?

  Reply
  • Catarina
   16. december 2012 at 13:03

   @Bot – Som jeg skriver i indlægget, så er den endnu ikke frigivet og der står i mailen (som også står i indlægget) at jeg ikke må sige det, derfor nævner jeg den heller ikke i indlægget. Når jeg får bogen og appen bliver frigivet, så skal jeg nok skrive er indlæg. 🙂

   Reply
 • Bot
  16. december 2012 at 17:44

  sgu da i orden. Jeg troede den var frigivet, derfor spørgsmålet, men jeg kan da også bare læse ordentligt :-))))

  Reply
  • Catarina
   16. december 2012 at 18:11

   @Botte – Helt ok, det er jo søndag og derfor er øjnene ikke helt hvad de har været. 😀

   Reply
 • Pernille
  20. december 2012 at 22:21

  Det ser spændende ud. Dine tegninger vil sikkert også gøre sig godt i bogform 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. december 2012 at 10:37

   @Pernille – Jeg har nu fået den og den er ret flot i natura. Jeg skal nok smide et indlæg op senere. 🙂

   Reply
 • Min super hemmelige photobog
  26. december 2012 at 17:45

  […] noget tid siden skrev jeg jo om en fotobog som stadig var en smule hemmelig. Tirsdag i sidste uge ankom den til adressen her og jeg må sige, […]

  Reply

Skriv en kommentar