Menu
Foto, Film & Videoer mm / Hua Hin 2012/2013 / Thailand

Det røde flag er oppe i dag

20121231-101305.jpg
~Jeg er ret så vil med panoramafunktionen i iOS 6.

Da vi vågnede i morges, kunne vi fornemme på havets lyd, at det blæste noget mere end bare en frisk brise. Og det må man sige det gør og overskyer er det også. Men pyt med det, temperaturene er nemlig stadig omkring de 27° så sommertøjet forbliver på.

Efter morgenmaden skulle jeg lige ned og se på bølgerne. Der hvor der normalt er trapper ned til en fin strand er der i dag masser af vand og de nederste trin af trappen er hele tiden oversvømmelse.


~Filmet og redigeret på iPhone 5.

Meget fascinerende og lidt ærgerligt at jeg ikke må komme ud ide skønne bølger, men kikke på dem og nyde varmen, kan jeg stadig.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Karin
  31. december 2012 at 07:48

  Lyden fortæller alt. Kan se de 9/10, kan mærke det. Du skal lytte til det røde flag.
  Da jeg så billedet på Instagram kunne jeg ikke fornemme lyden.
  Jeg ønsker dig/jer en dejlig dag/aften, det bliver noget smukkere med fyrværkeri hos jer end her i dk., de lover regn og blæst, fraråder vinflaske og raketter, da de vil vælte. Derfor nyd aftenen <3

  SVAR
  • Catarina
   31. december 2012 at 09:16

   @Karin – Jeg håber vinden lægger sig lidt inden aften, menige er sikker på den bliver en skøn oplevelse at spise middag og nyde underholdningen på den store terrasse ved poolområdet. De har brugt de sidste par dage på at lave scenen og række an med lys og lyd.

   Lige nu er de ved at dække borde dernede. 🙂

   Du må også have en dejlig aften og rigtig godt nytår og mange tak for alle dine dejlige kommentare, dem nyder jeg meget. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar