Man kommer meget langt med en iPad

11. januar 2013

Også på denne ferie var mit eneste blogredskab min iPad (ligesom alle andre indlæg her på bloggen siden oktober eller november 2011). Alle indlæg under dette års Thailandsferie er alle skrevet på iPaden og rigtig mange af billederne der er blevet brugt i indlæggene er taget med telefonen. Til gengæld er alle film i diverse indlæg, denne gang taget med min mobil og ikke det lille lommekamera, og de også klippe sammen på mobilen og uploadet fra derfra til You Tube hvorfra jeg hentede linket, til at indsætte i indlæggene.

Jeg tror, at hvis man sætter sig bare en smule ind i de muligheder sådan en lille flad, strømsparrende tingest her har, så kan man virkelig presse meget ud af den. Og ærligtalt, så så synes jeg det lige så let at blogge fra iPaden, som fra en computer, hvis ikke lettere. Jeg nyder i hvert fald, at jeg ikke behøver at starte en computer op og at sådan en iPad holder strøm i små 10 timer, og ikke mindst, så er den let at have med på både stranden og ved poolen, hvor de fleste af denne feriens indlæg er skrevet fra.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Susanne 11. januar 2013 at 15:09

  Velkommen hjem, man må sige at udsigten har ændret sig drastisk siden i går 🙂
  Min mand har en Ipad og synes ikke den er noget værd og når jeg prøver at forklarer ham hvor meget du bruger din, så forstår han det simpelthen ikke. Måske det lykkes en dag at “få hul på” den så den kan andet end at være i tasken.

  • Reply Catarina 11. januar 2013 at 20:44

   @Susanne – Ja, udsigten har bestemt ændret sig en del fra i går til i dag. Men det er dog dejligt at solen i det mindste har været fremme her i eftermiddag. 🙂

   På et eller andet tidspunkt, så håber jeg osse at din mand kan se “fidusen” i den iPad han har. Jeg ved i hvertfald, at jeg ikke behøver en rigtig computer til ret meget mere, og vil for intet i verdenen undvære min iPad. 🙂

 • Reply Hege 11. januar 2013 at 19:14

  Velkommen hjem, – og mange tusen takk for at du har delt både tekst og bilder med oss i det arbeidende folk 🙂 Det har gitt mersmak.

  God helg.

  • Reply Catarina 11. januar 2013 at 20:47

   @Hege – Tak og velbekomme. 🙂 Dejligt at du har nydt vore tur. Jeg er selv glad for at jeg har fået opdateret jævnligt, det er den god måde at huske de små ting fra en ferie af. 🙂

 • Reply Karin 12. januar 2013 at 08:36

  Du benytter IPhone/IPad i flæng, de er begge fantastiske, og gør tingene lettere, da der er mere plads i tasken, når ikke det store skrummel af laptop skal være der. Derfor forstår jeg din tilgang.
  Jeg øver mig, det bliver så kun benyttet, når jeg er hjemmefra. De skavanker jeg har tildraget mig gennem livet vil hellere, jeg benytter min laptop, har ellers fået købt pen til skærm.

  • Reply Catarina 12. januar 2013 at 08:50

   @Karin – først og fremmest skal man jo passe på sig selv og sit helbred og det er der kun en selv der ved hvad der er den bedste ergonomi. Jeg bruger kun en pen på iPaden, når jeg tegner, ellers ikke. Men ja, det er let at have de lette ting med i tasken både på rejser og til hverdag. 🙂

 • Reply Anders 12. januar 2013 at 12:56

  Du har helt ret, Catarina 🙂 Mia Molgie er en gennemsnit bruger af IT, som går på Facebook, læser blogs og ser net TV. Alt klares fra iPad’en og i disse dage overvejer hun faktisk at sælge hendes iMac, da hun meget sjældent bruger den. iPad’en er det foretrukne værktøj – og så kan den snildt være i håndtasken 😉

  BTW: Velkommen hjem til det kolde nord – håber I havde en fantastisk tur 🙂

  • Reply Catarina 12. januar 2013 at 13:37

   @Anders – Det er nemlig det den kan, være i håndtasken. Jeg tænder for min computer sådan ca. Hver 14. dag, for lige at få den opdateret ellers bliver den kun tændt når jeg skal lave noget grafisk. 🙂

   Alt vedr, bank, blog, billeder osv. foregår fra iPaden af. Måske din Mia Molgie snart tager springet helt og sælger pg køber lidt andet godt til sig selv. 😉

  Skriv en kommentar