Menu
Weblog

Man kommer meget langt med en iPad

Også på denne ferie var mit eneste blogredskab min iPad (ligesom alle andre indlæg her på bloggen siden oktober eller november 2011). Alle indlæg under dette års Thailandsferie er alle skrevet på iPaden og rigtig mange af billederne der er blevet brugt i indlæggene er taget med telefonen. Til gengæld er alle film i diverse indlæg, denne gang taget med min mobil og ikke det lille lommekamera, og de også klippe sammen på mobilen og uploadet fra derfra til You Tube hvorfra jeg hentede linket, til at indsætte i indlæggene.

Jeg tror, at hvis man sætter sig bare en smule ind i de muligheder sådan en lille flad, strømsparrende tingest her har, så kan man virkelig presse meget ud af den. Og ærligtalt, så så synes jeg det lige så let at blogge fra iPaden, som fra en computer, hvis ikke lettere. Jeg nyder i hvert fald, at jeg ikke behøver at starte en computer op og at sådan en iPad holder strøm i små 10 timer, og ikke mindst, så er den let at have med på både stranden og ved poolen, hvor de fleste af denne feriens indlæg er skrevet fra.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

  • Catarina
    11. januar 2013 at 20:44