Ny vejr app

13. januar 2013

I alt den tid jeg har haft en iPhone, har jeg ikke været helt tilfreds med den vejr app som følger med iOS. Den viser simpelthen ikke alt det jeg gerne vil have den til. Og appen fra DMI, er heller ikke super og den crasher ofte.

Et par dage før vi skulle afsted til Thailand, pløjede jeg app store igenne for at se om der dog ikke var en bedre app, som kunne opfylde mine “krav”.

Jeg fant denne som jeg nu har brugt i lidt over 14 dage og jeg er faktisk ret godt tilfreds med den. Den hedder Vycloud.

20130113-114613.jpg20130113-114617.jpg

20130113-114620.jpg20130113-114624.jpg

De fire ovenstående billeder er fra de fire (der er faktisk 5 men den erne er bare indstillinger) sider der findes i appen.

Den første side viser byen og hvordan vejret er lige nu og de næste 10 timer. Den anden side fås ved at slide op nedefra og dermed kommer de næste 4 dage frem, og hvis man der nede slider til venstre, for man de næste tre dage med altså 7 dage i alt. Det er også sådan nogenlunde hvordan den indbyggede i iOS er.

Tredie billede får man frem ved at slide forsiden til venstre og dermed kommer der alt det frem som jeg manglede på den indbyggede i iOS app. Her for man nemlig vist chancerne for sne, regn og hvor meget skydækket dækker. Desuden vises et hygrometer og et barometer, virkelig noget jeg kan bruge til noget.

Sidste billede fås frem ved at slide forsiden til højre og det er her man selv kan sætte sine foretrukne byer ind.

Den her app, har helt og holden erstattet den anden. Det er dog sket at den er crashede et par gange, men ikke flere end at jeg stadig foretrækker denne her.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Karin 14. januar 2013 at 08:52

  Der er en skov af vejr app. Hvilken lever op til hvilke behov. Jeg lever med den der fulgte med mine android produkter. Den er bedre en DMI, og dækker mine behov.
  Det er rart at kunne tjekke – tage forbehold – Og ikke mindst så jeg kan efterleve mine behov (efter fastsatte hastigheder + mellemnavnet Slow), både som gående, cyklist og billist. 😉 Og planlægning af vindues vask (hehe).

  • Reply Catarina 14. januar 2013 at 14:41

   @Karin – Ja, det er vildt så mange forskellige der er, mange lettere ubrugelige men også mange som er ok. Det er med at vide hvad ens behov er, før man vælger hvilken en det skal være. 🙂

  Skriv gerne en kommentar