Bidende kold lørdag i det varmeste selskab

26. januar 2013

20130126-155928.jpg

Lørdag formiddag/middag og noget af eftermiddagen er brugt i det varmeste selskab jeg kunne ønske mig denne bidende kolde lørdag. Åh, som Dorthe og jeg har hygget og snakket og kom rigtigt godt ud i kogende af hinandens liv. Jeg elsker simpelthen at være i selskab med så rummelige og hjertevarme umiddelbare mennesker. Og sådan et menneske er Dorthe i den grad.

Tak for i dag kære veninde ♥ ♥ ♥

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Dorthe fog 26. januar 2013 at 19:01

  Tusind tak,cat:)Hvor er du sød ,smukke ord blir helt rørt …..det er altid en fornøjelse ,at være sammen med dig ,du er en dejlig veninde <3<3<3 tusind tak for en dejlig dag.Glæder mig allerede til næste gang:)

  • Reply Catarina 26. januar 2013 at 20:08

   @Dorthe – Glæder mig bestemt osse til vi igen finder tid til at rende sammen. Knus i bunker og hils kæresten. 🙂

   • Reply Dorthe fog 27. januar 2013 at 08:51

    Skulle hilse igen:) hils også dine 2 mænd mange gange :)rigtig god søndag,cat
    Her skal der hygges max……total afslapning…..det blir en dejlig søndag

    • Reply Catarina 27. januar 2013 at 09:34

     @Dorthe – Det lyder som en skøn søndag. 🙂 Vi snakkes ved. 🙂

 • Reply qvinde 27. januar 2013 at 00:07

  I klær lige som hinanden i to smukke qvinder 🙂

  • Reply Catarina 27. januar 2013 at 08:39

   @Qvinde – Og med dig havde det været fantastisk. Glæder mig til vi snage ses igen. 🙂

 • Reply Karin 27. januar 2013 at 07:57

  Dejligt med varmt selskab i denne kulde.

  Jeg var selv ude at trave en tur om formiddagen, havde glemt mit pandebånd, øv, en hovedpine tog min lørdag fra mig, den kolde våde vind, var mere end jeg var rustet til.

  • Reply Catarina 27. januar 2013 at 08:44

   @Karin – Puha, sådan en kuldehovedpine er slet ikke sjov. Håber ikke den ødelagde hele din lørdag. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.