Menu
Dagligdagen

Her kører det

Kontoret

De sidste par dage har der været temmelig mange løse ender, rent arbejdsmedsigt og de har tærret en del på min energi og jeg har ikke være så meget værd derhjemme. Nu er de løse ender endelig ved at nå hinanden og jeg kan stille og roligt ånde igen.

Tænk at ikke fysisk arbejde alligevel kan tærer så meget på én. Heldigvis er jeg ikke sådan en person, der lader mig slå ud af det eller føler stress. Hvis bare jeg kan få lov at være mig selv derhjemme og eller få masser af søvn, så overlever jeg som nok.

Inden længe er det fyraften og selvom vejret nu igen er blevet alt for gråt og vådt, så kommer det ikke til at ødelægge mit humør.

Ses senere og nyd dagen.

0

2 kommentar

 • Lone
  30. januar 2013 at 17:56

  Sikke en orden, der hersker på dit skrivebord 🙂

  Jeg håber, de løse ender har fundet hinanden. Godt, at du kan slappe af med tegning i fritiden. Tegner du på computer?

  Reply
  • Catarina
   30. januar 2013 at 19:30

   @Lone – Jeg har næsten altid en rimelig orden på mit bord, ellers kan jeg ikke arbejde. Sådan er jeg faktisk osse privat…hvis der roder kan jeg ikke slappe af. 😉

   Jeg bruger næsten aldrig computeren herhjemme, min udelukkende min iPad, og det er osse den jeg tegner på 🙂

   Reply

Skriv en kommentar