Fredag-festdag

15. februar 2013

Ugens dejligste dag er for længst skudt i gang med en ture igennem Odense, som i dag ikke var nær så trafikeret som i går. Weekenden er så tæt på at den nærmest er håndgribelig, og jeg glæder mig til klokken slår middag, og tre hele dage venter på at blive godt udnyttet. Ahh 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Nola 15. februar 2013 at 14:34

  God weekend start – og nyd forventningerne. Lad os udnytte dagene fuldt ud, så vi næsten skammer os 😉

  • Reply Catarina 15. februar 2013 at 15:18

   @Nola – Jeg udnytter dagene fuldt ud bare fordi jeg kan og vil. 🙂

   God weekend til dig og dine. 🙂

 • Reply Christina 16. februar 2013 at 08:53

  Rigtig god weekend 🙂

  • Reply Catarina 16. februar 2013 at 09:04

   @Chriatina – Mange tak 🙂 og rigtig meget i lige måde. 🙂

  Skriv en kommentar