The King’s Speech

24. februar 2013

20130224-184822.jpg

Jeg nåede desværre ikke at de ‘The King’s Speech’ da den gik i biografen, så stor var min glæde, da jeg så at den bliver vist på tv i aften. Og endnu heldigere er jeg at det for tiden er gratis at se TV2, da det normalt ikke er en kanal vi har (vi har valgt den fra, da vi egentlig aldrig brugte den, da vi havde den).

Det bliver en lang aften, men pyt jeg overlever helt sikkert mandag uden så meget søvn. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Anne 24. februar 2013 at 19:08

  Glæd dig til filmen…den er rigtig god…her tappes den til et gensyn en anden dag 🙂

  • Reply Catarina 24. februar 2013 at 19:22

   Det lyder godt Anne, måske jeg også skal optage den, bare for en sikkerheds skyld. For lige nu ved jeg ikke om jeg kan holde mig vågen, da jeg vågnede kl. 5:30 i morges 😕

 • Reply GitteSP 25. februar 2013 at 16:56

  Øv, den ville jeg gerne se, men min hjerne kræver stadig megen hvile og tidlig sengetid først og fremmest 🙂

  • Reply Catarina 26. februar 2013 at 06:38

   Jeg var nød til at optage den, da jeg simpelthen kunne mærke at jeg var for træt til en 2 timers film. Jeg tror jeg vi se den fredag Gitte. 🙂

  Skriv gerne en kommentar