Menu
Dagligdagen

Hvor svært kan det lige være?

Ja, åbenbart meget svært….

Jeg fik jo i dag mine nye “fede” pedaler og regnede med at det var en simpel og let sag at udskifte de gamle pedaler med de nye. Jeg er jo ikke sådan en uhjælpsom blondine (selvom jeg nok spiller lidt på de ind imellem, men shhh sig det ikke til nogen), men nej, blondinen kan skutte få skruet de gamle løs, og det selvom jeg nærmest var oppe og stå på svensknøglen 😕

Nu er der ikke andet for end at smutte forbi cykelsmeden, som jo selvfølgelig ikke bor lige i nærheden, og få ekspertisen til at fixe det for mig. Ret træls når jeg nu havde håbet på at kunne cykle med cykelsko i morgen tidlig.

4 kommentar

 • Susanne
  6. marts 2013 at 20:45

  Det er også oplevet her i huset dengang da Sønnen kørte løb og skulle skifte pedaler, de sidder åbenbart nærmest groet fast. Og rigtig øv, når man godt vil i gang med at bruge dem.

  Reply
  • Catarina
   7. marts 2013 at 06:22

   Det er rigtig træls at de sidder så godt fast Susanne, men på den anden side, så er det jo osse godt de ikke er for løse. Nå, men jeg på jo bare få ekspertisen til ay hjælpe. 🙂

   Reply
 • Layoni
  7. marts 2013 at 06:09

  Godmorgen Catarina 🙂 ha ha, kan lige se for mig, hvor du har bøvlet med svensknøglen, for gud, hvor har jeg også prøvet det ofte, og må så også ty til cykelsmeden i total arrigskab over mig selv, for mener betemt ikke det kan passe jeg ikke selv kan få alting ordnet. Nå, nu må jeg hellere komme afsted på arbejde 🙂 god dag til dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. marts 2013 at 06:27

   Det er præcis sådan Layoni, for når man kan skifte alt muligt andet, forfor da ik’ et par sølle pedaler. 😉

   Du må have god arbejdslyst 🙂 Jeg napper lige et par kopper te mere inden jeg vil begive mig af sted… på en cykel med gamle pedaler. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar