Menu
Dagligdagen

Fredag med gode informationer og dejligt selskab

20130316-075252.jpg20130316-075257.jpg

20130316-075302.jpg

I går skulle jeg jo til arbejdsinformationsmøde i vores dejlige hovedstad. Hele ture derover var badet i det skønneste solskin og jeg nød at køre derover uden nogle trafikale gener. Undervejs snakkede jeg i telefon med både den ene og den anden og hørte musik.

Da jeg ankom til Dansk Arkitektur Center i Strandgande, var en af mine kollegaer allerede ankommet og vi ventede så sammen på en tredie kollega som var lige på trapperne. Da vi alle havde parkeret, gik vi ind og op i Dansk Arkitektur Center café, som ligger i toppen af bygningen, for at få lidt frokost.

20130316-075307.jpg

Det er en lille og meget meget hyggelig café de har deroppe og der var et par enkelte borde ledig ude i deres “glasafdelign”. Dem snuppede vi og to andre fra samme branche.

Vi bestilte alle en vand og en af deres clubsandwich, men desværre havde vi ikke så meget tid til at sidde og nyde udsigten og vores frokost, vi havde præcis en halv time. Men vi fik en mener lækker sandwich og det er bestemt ikke sidste gang jeg vil forbi der.

Mødet sluttede ret præcist og efter at jeg havde sagt farvel og god weekend til mine kollegaer, satte jeg gps’en til at finde Valby. Gps’en fortalte at det ville tage 12 minutter, men på grund af den meget tætte trafik dr var, tog det faktisk 28 minutter at køre den korte vej.

20130316-075313.jpg

Jeg holdt mere stille end kørte og på den de fik jeg set lidt af København badet i sol. Slet ikke dårligt, selvom jeg da heller ville have nydt at gå turen, hvis det ikke var fordi det var så tisse koldt.

I Valby, ventede min kære veninde, som det var alt for længe siden jeg sidst havde se. Vi snakkede og grinede eftermiddagen til aften og som altid, blev mange emner vendt. Elsker simpelthen “min københavner veninde” som er så fuld af liv og finurlige historier.

20130316-075318.jpg20130316-075617.jpg

Desværre kunne jeg ikke blive, da jeg i dag skal på rådhuset i Odense pg fotografere et bryllup, så da klokken nærmede sig halv 8, startede jeg bilen og kørte mod Fyn.

Vel hjemme nåede jeg lige akkurat at hilse på Mellemstemanden, som lige var kommet forbi på vej hjem til KBH, for at hente nogle ting.

Søren jeg jeg hyggede resten af aftenen, det der nu var tilbage og så hoppede vi eller i seng. Men det var, for mit vedkommende. med vækkeuret tændt, for yngstesønnen skulle hentes i Odense i nat. Så nattens søvn blev delt i to. Men pyt, det er lørdag og jeg er frisk og har fået serveret en dejlig kop varm te af Søren.

Nu vil jeg lige tjekker kameraets batterier og få tørrede objektivere af.

4 kommentar

 • Nola
  16. marts 2013 at 10:05

  Det lyder som en dejlig fredag med plads til det hele, skønt når man kan forbinde. Kender godt restauranten og den lille glaskarnap, dejligt sted!
  Spændende med bryllupsfotograferingen, håber du viser et par billeder 🙂
  Rigtig god lørdag som jo må stå i kærlighedens tegn 😉

  Reply
  • Catarina
   16. marts 2013 at 12:21

   Ja, det er et rigtigt dejligt sted og udsigten er jo fabelagtig. 🙂

   Lørdagen står bestemt i kærlighedens tegn. :-)Billeder af dagen brudepar kommer der ikke, for jeg har ikke tilladelsen til at vise dem. Men måske et billede ad den søde brudebuket. 🙂

   Reply
 • qvinde
  16. marts 2013 at 10:11

  Kom snart igen veninde <3

  Reply
  • Catarina
   16. marts 2013 at 12:22

   Det kan du bande på jeg snart gør. ♥

   Reply

Skriv en kommentar