Menu
Dagligdagen

Fra 0 til 100 med halvt lukkede øjne

Nogle gange forundres jeg over mine egne evner. Kender du det at du vågner helt og aldeles udhvilet, men egentlig slet ikke gider stå op. Men gør det alligevel, fordi lyset er begyndt at strømme ind gennem sprækken i gardinet og det betyder at det er tid til at svinge benene ud over sengekanten.

Øjnenes rullegardin ville egentlig slet ikke helt op og kroppen havde lyst til at blive liggende og bare slappe. Men jeg stod op, da klokken blev halv 7. Op med den intention, at jeg ikke gad lave noget i dag, som i overhovedet intet. Men på en eller anden måde fik jeg hevet sengetøjet af dyner og puder, hængt dem ud i frosten. Sengetøjet røg i vaskemaskinen, opvaskemaskinen blev tømt, sneen blev skovlet væk og jeg fik saltet, så ingen risikere at glide, for det er glat derude i dag. Tøj fra tørresnoren er blevet lagt sammen og på plads. En gang bolledej blev sat over og backup af computeren blev sat igang. Alt det med øjne og en krop som egentlig ikke ville noget denne søndagmorgen og alt sammen inden en kop te overhoved var drukket.

Et eller andet sted, beviser det jo, at selvom man ikke gider, så kan man nå utroligt meget på et par få timer. Hvis man altså lige hiver fat i sig selv og er dum nok til at lystre. Det var jeg vist i dag. 😉

Nu er det te tid og tid til at vågne rigtigt. Basta.

8 kommentar

 • Layoni
  17. marts 2013 at 08:46

  Godmorgen Catarina 🙂 hold da op sikken en energi uden at have energien til alt det du har nået da 🙂 men hvor må du bare have det godt med dig selv nu, for synes selv jeg har det ovenud godt, når jeg har præsteret så megen rengøring på et par timer. Må nok sige det bestemt ikke er nogen ynglingsbeskæftigelse at gøre rent, men elsker når det er gjort 🙂 må du nyde din the, og din søndag som er så meget fortjent nu 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. marts 2013 at 09:48

   Det er bestemt en tilfredstillelse når det er gjort Layoni og jeg er, ligesom du, heller ikke til det huslige arbejde, men det skal jo gøres. 🙂

   Nyd din søndag med god og ren samvittighed., det har du fortjent. 🙂

   Reply
 • Therese
  17. marts 2013 at 08:57

  Hvor er du sej 🙂 Sådan er min morgen på ingen måde. Jeg skal starte i roligt tempo – så roligt man kan med en halvanden årig dreng – og så skal der være nok kaffe på kanden.

  Rigtig god søndag søde

  Reply
  • Catarina
   17. marts 2013 at 09:49

   Det er mine heller ikke Therese, men det er rart nu bagefter, at det er overstået og jeg bare kan tage søndagen som dem kommer og jeg har tid til at dimse lidt med min nye MacBook Pro. 🙂

   Reply
 • Pernille
  17. marts 2013 at 09:24

  Jeg stod også tidligt op, men derudover har jeg ikke lavet noget. Ikke engang sat vand over til the. Det tror jeg lige jeg gør. Og fortsætter i det langsomme spor.

  Jeg synes det er sejt at nå så meget, på så kort tid 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. marts 2013 at 09:51

   Jeg nyder nu teen pg den ro der har sænket sig over mig og nu skal jeg intet lave af kedelige huslige sager, end hvad jeg har lyst til. Det er nu heller ikke så ringe Pernille. Måske en morfar sniger sig i løbet af dagen. Der er jo plads til den. 🙂

   Ha’ en god søndag 🙂

   Reply
 • Koh-I-Noor (Bettina)
  19. marts 2013 at 17:41

  Jeg tør ikke tænke på, hvad du når, når du er rigtig vågen og i hopla!

  Reply
  • Catarina
   20. marts 2013 at 07:47

   Hi hi, det gør jeg faktisk heller ikke. 😉 Aii, der er dage med megen aktivitet og så er der dage med mindre – tror det fordeler sig ligeligt. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar