Dagens dont

20. marts 2013

20130320-130800.jpg

Efter en del updates på computeren, iførte jeg mig arbejdstøjet og kastede mig ombord i arbejdsopgaverne. Jeg fik en del fra hånden allerede ret tidligt og det passede mig fint, for jeg havde et par småting jeg skulle kåret til allerede fra midt på formiddagen af.

Vel hjemme igen endnu lidt arbejde inden jeg igen skulle afsted. Denne gang ud forbi min mor på sygehuset. Det går meget langsomt fremad og i morgen bliver vi alle nok klogere på hvad der er galt. Lige nu er mistanken på en blodprop i lungerne, så hun er lige nu på blodfortyndende medicin.

20130320-130805.jpg

Nu er jeg atter landet herhjemme og gider ikke ligge og farte mere. Så benene er smidt op og det er tændt bål i brændeovnen og om et lille øjeblik er tevandet klar.

Jeg vil hygge et par timer i mit eget selskab. Basta.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

8 kommentarer

 • Reply Nola 20. marts 2013 at 17:23

  Det har du vist så sandelig også fortjent! God og afslappende aften 🙂
  Håber din mor kommer i hurtig bedring.

  • Reply Catarina 21. marts 2013 at 05:57

   Tak skal du have Nola. Jeg havde en aften hvor jeg blev underholdt af en bog og så eller tidligt i seng. 🙂

 • Reply Susanne 20. marts 2013 at 19:34

  Hyg du bare igennem, du fortjener det 🙂 Håber det bedste for din mor!

  • Reply Catarina 21. marts 2013 at 05:58

   Mange tak Susanne. Jeg lavede ikke en disse, men lænede mig tilbage og læste. Dejlig aften og tidligt i seng. 🙂

 • Reply Annemette 20. marts 2013 at 19:58

  Det er ikke sä därligt när man kan smaekke benene op og bare vaere sig selv 😉

  Häber snart din mor er pä dupperne igen..

  • Reply Catarina 21. marts 2013 at 05:58

   Tak Annemette. Der blev hygget og læst og dynerne fik besøg tidligt. 🙂

 • Reply Marina Nothlev 20. marts 2013 at 20:54

  Dejligt, du må endelig nyde det 🙂
  Håber på godt nyt imorgen

  • Reply Catarina 21. marts 2013 at 05:59

   Det gjorde jeg bestemt Marina. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.