Menu
Familieliv / Livet

Fejl er til for at blive rettet

Dagen startede først med lidt morgenhygge samt en lykønskning til en veninde, som i dag fylder år. Da klokken nærmede sig 9, satte Søren sig til at arbejde ved langbordet, et par lande går live og der er ting der derved skal følges op på. Christian og jeg satte os i bilen for at kører ud til mit arbejde. Vi har fået 20.000 varer hjem som ikke havde den rigtige stregkode på, så de skal mærkes om og jeg skulle ud og vise de unge mennesker som hjælper os, hvordan de gør det lettest og hvordan de efterfølgende stabler dem på pallerne. Nu ved de hvordan de skal se ud og kan selv klare opgaven de næste tre dage. 5 timers arbejde og Sønnike og jeg havde klaret små 4000 så det får de hurtigt klaret. Og så tjener de også lidt penge til studierne.

20130328-180426.jpg

Da vi kom hjem, var det tid til lidt frokost for os alle, da Søren osse var færdig for i dag. Jeg snuppede efterfølgenden en lille lur. Slet ikke så tosset en eftermiddag, selvom den indebar mere arbejde, end hvad jeg først på ugen, havde regnet med.

20130328-180431.jpg

Nu sidder jeg og kikker i et blad som dumpede ned på mit skrivebord i går og som hedder noget så “eksotisk” som sommer. Jeg gad godt bare en smule mere forår end nu, men det kommer nok inder vi får set os om.

Skærtorsdag er anderledes og egentlig helt ok.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • qvinde
  28. marts 2013 at 20:33

  Skærtorsdag er før langfradag, fri med fri ovenpå, det ka vi godt li:)

  Reply
  • Catarina
   28. marts 2013 at 20:58

   Det er nemlig så godt og tænk, mandagen er en osse fridag. Gør det hele sjovere. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar