Menu
Dagligdagen

Det bliver en begivenhedsrig fredag

Solskin

Det er ikke uden en del kriblen i maven, at jeg i dag tager hul på denne smukke fredag. Arbejdsdagen kommer til at indeholde et element som jeg aldrig har prøvet før og jeg er ret så spændt på hvordan det kommer til at gå. For godt nok er det en fotoopgave, men det er et sted som jeg aldrig har prøvet at fotografere fra før.

Senere, når arbejdsdagen slutter, venter frisøren på mit besøg og derefter en 50 års fødselsdag. Den første af alle fantasterne (veninderne) fylder 50 år. Det er ret så vildt at tænke på, for egentlig så tænker jeg ikke på os fantaster, som 50 årige, men mere som sidst i 20’erne. Jeg har kend hende i snart 30 år og hun er en skøn, rummelig og et meget elskeligt menneske, som jeg et glad for at kunne kalde min veninde.

Ha’ en skøn skøn fredag derude.

12 kommentar

 • Liselotte
  3. maj 2013 at 06:54

  God fornøjelse med det hele og så er jeg sikker på, at jeg ikke er mere end sytten. Stadig. Jeg overraskes af spejle 😉

  Reply
  • Catarina
   3. maj 2013 at 06:56

   Hi hi, ja spejle er ikke helt hvad de var før i tide. 🙂

   Tak for de gode ønsker Liselotte. 🙂

   Reply
 • Susanne
  3. maj 2013 at 07:23

  Håber du får en super dag, den lyder ihvertfald som om den bliver helt ok 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. maj 2013 at 07:30

   Det regner jeg osse med, nu skal jeg bare lige have styr på alle sommerfuglene som flyver rundt i maven Susanne. 🙂

   Reply
 • Pernille
  3. maj 2013 at 07:26

  Så er der lagt op til det hele. Spændende og glædeligt. God fornøjelse 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. maj 2013 at 07:31

   Mange tak skal du have Pernille. Ja, dagen bliver ret så spændende. 🙂

   Du må have en god dag. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  3. maj 2013 at 08:15

  Ønsker dig en fantastisk fredag. Det med din udfordring på jobbet, velværen hos frisøren, og sidst men ikke mindst til fødselsdagsfesten.
  Jeg er nu 54 år, det gør ikke ondt, det er en rejse, den har været vidt omkring. Givet så mange dejlige oplevelser, og andre der er ved at blive pakket om, så de ligger pænt og ikke slår knuder på omkring de gode.
  50 år er et stop op, vælge til/fra. Jeg har lært meget.
  God fest.

  Reply
  • Catarina
   3. maj 2013 at 21:42

   Tak skal du have Karin, dagen har bare være fantastisk og en så speciel dag, at jeg aldrig vil glemme den. jeg er heller ikke ked af min alder, men det er bare mærkeligt at sige det, da vi jo stadig føler os på samme måde som da vi lærte hinanden at kende. 🙂

   Og nej, jeg ville ikke ønske jeg var yngre, men alder er helt perfekt til mig. 😀

   Reply
 • Trine
  3. maj 2013 at 08:39

  Håber du må en fantastisk fredag med både fotografering, frisør og fest…

  Og den der med alder: man er lige præcis så gammel som man føler sig… (sagt af en snart 28-årig – måske det ændrer sig med alderen:-))…

  Reply
  • Catarina
   3. maj 2013 at 21:43

   Den at været helt og aldeles vidunderlig Trine. 🙂 Og jeg nyder min alder og har altid gjort det, nok fordi jeg, som du skriver, ikke føler mig “gammel” 🙂

   Reply
 • Annemette
  3. maj 2013 at 11:27

  Lyder spændende! Rigtig god fredag 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. maj 2013 at 21:43

   Tak, det har den i den grad været. 🙂

   Håber du havd en god én osse og er klar til Italien. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar