Menu
Dagligdagen

Lørdag er i gang

Jeg vågnede ret tidligt til lyden af fuglesang, men i dag stod jeg ikke lige op med det sammme, men lå og “gassede” den. Jeg elsker at ligge og nyde de tidlige morgentimer lyde og vide at jeg har masser af tid. Og tid, det har jeg i dag, da vi slet ingen planer har.

DSC_5893

Efter en lille time i sengen, stod jeg op og trak alt sengetøjet at dyner og puder og smed den første portion i vaskemaskinen. Nu hænger den på snorrene udenfor, hvor der er kik til en dejlig blå himmel og en let, men kold, brise. Inden længe følger den næste maskine og derefter endnu et par stykker.

Lørdag er altså en ret så god en opfindelse.

14 kommentar

 • Susanne
  4. maj 2013 at 08:52

  Ja den fuglesang er simpelthen så dejlig at vågne til. Her er vi også i fuld gang men knapt så stille arbejde, der bliver savet og skåret på livet løst. Tror jeg smutter ud af huset 🙂 Håber I får en dejlig weekend. Knus 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. maj 2013 at 09:15

   Hi hi, ja det kunne jeg forestille mig. Smut du heller ud og nyd det gode vejr, måske på din cykel. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  4. maj 2013 at 09:00

  Årstiden med fuglesang er vidunderlig. At det er lørdag giver den lige en ekstra tand til mere vidunderlig 😉
  Noget andet vidunderligt er, duften af ny vasket sengetøj der er tørret i det fri 🙂
  Ønsker dig og dine en vidunderlig lørdag/weekend.

  Reply
  • Catarina
   4. maj 2013 at 09:16

   Tak Karin og rigtig meget i lige måde. Tror vi vil ud i naturen og nyde det gode vejr. 🙂

   Reply
 • Annemette
  4. maj 2013 at 09:37

  Jeg vågner for det meste af lyden til får der bræger, men lige nu er de heldigvis på ferie, så jeg kan få lov til at sove om morgenen 😀

  Rigtig god weekend 😉

  Reply
  • Catarina
   4. maj 2013 at 16:14

   Hi hi, ja sådan nogle har vi jo osse, men det er kun når jeg går udenfor at jeg kan høre dem, ikke igennem det åbenstående vindu. 🙂

   God tur til Italien. 🙂

   Reply
 • Trine
  4. maj 2013 at 09:41

  Haha jeg er ikke den eneste der har været tidligt oppe så:-) god lørdag

  Reply
  • Catarina
   4. maj 2013 at 16:15

   Nej vi var vist et par stykker. 😉

   En god lørdag til jer alle. 🙂

   Reply
 • Pernille
  4. maj 2013 at 10:01

  Mmmm, nyvasket, friskduftende sengetøj. Så findes det næsten ikke bedre 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. maj 2013 at 16:16

   Nej det gør der ikke Pernille og det er allerede lagt på og det er lige før jeg glæder mig til at hoppe i det i aften. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  4. maj 2013 at 12:22

  Emma valgte at vække mig kl. 5 og så kunne jeg ikke sove igen. Da jeg kunne se, at det var en dejlig dag, stod jeg op og gik tur.
  God lørdag 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. maj 2013 at 16:17

   Det var da osse skønt i morges, ingen vind og masser af sol. God lørdag til dig og Lasse. 🙂

   Reply
 • Tina Liel
  4. maj 2013 at 13:53

  Er også igang med at vaske ;-)!
  Sikke en fantastisk fotoopgave og skønne billeder der kom ud af det. Tror jeg må op I en helikopter. Det vildeste jeg har prøvet er at flyve med en af vores venner i hans lille privatfly. Det blev til propeller neadad, slukken for motor og frit fald, flyven omvendt osv. Utroligt at jeg ikke kastede op hi hi. Og så dejligt at se skønne Fyn. Knus♥

  Reply
  • Catarina
   4. maj 2013 at 16:20

   Ja, den var slet ikke så tosset og jeg skal nok sørge for at jeg står forest hvis der skulle være brug for endnu en tur. 🙂 Uha, sådan en tur med hoved nedad, det ved jeg ikke om min mave kunne klare, men fedt at prøve. 🙂

   Knus til dig Tina og ha’ en dejlig lørdag. ♥

   Reply

Skriv en kommentar