Menu
Livet / Teknologi

Nye covers

For noget tid siden fik jeg lyst til at lave lidt pæne covers til mine tegninger i Paper53 appen. Men fik det bare ikke gjort. Før i dag.

20130509-100537.jpg
~Den sidste mappe/bog er til de tegninger jeg er ved at lave og andre skitser

Jeg har tidligere haft jeg mine tegninger sorteret efter måned, sådan at oktober 2012 havde en mappe/bog for sig selv osv. men nu hvor vi er gået ind i et nyt år, kunne jeg godt se at det ville blive til mange mapper/bøger og jeg ville så i stedet samle dem i årstal, og deri inddelt pr. måned.

Jeg havde en lille idé om et eller andet læderlook og i morges fik jeg resten af ideen. Jeg startede Photoshop og og inden der var gået 5 minutter, var de to ny cover lavet og der er gjort klar til flere år.

Nu er alle tegninger flyttet over i de nye bøger og det ser faktisk ret godt ud.

10 kommentar

 • gittesp
  9. maj 2013 at 10:40

  Det ser tjekket ud 🙂
  Jeg har ikke Ipad/Iphone… jeg har windows8phone, der er desværre endnu ikke så mange apps (fx. ikke engang instagram)… jeg venter på en gennemtestet tab med windows8… min nuværende galaxy tab synger i den grad på sidste vers…. så jeg føler mig helt bagud!!! Men lækkert ser det ud 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. maj 2013 at 10:45

   Tak skal du have Gitte 🙂

   Jeg synes eller jeg læste for et par uger siden at Instagram til Windows telefoner var kommet. 🙂

   Min mand og ældste sønnen har osse en Windows telefon og de er super glade for dem og jeg synes osse det er ret så fikse. Men til det jeg bruger min telefon (og det er til ret så meget) så er der stadig for lidt apps. 😉

   Reply
 • Susanne
  9. maj 2013 at 12:41

  Det ser super godt ud, Catarina, du er bare så god 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. maj 2013 at 15:00

   Det gør dem lidt mere klassiske synes jeg. 🙂

   Reply
 • Nola
  9. maj 2013 at 13:53

  Ser lækkert ud! Dejligt når der er ryddet op og man ved hvor man finder sine ting 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. maj 2013 at 15:01

   Jeg er tilhænger af orden og har altid alle ting i de rigtige mapper/foldere. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  12. maj 2013 at 10:40

  System er fantastisk, holder selv meget af det. Dog ikke så kreativt, mine der de kedelige windows mapper, det er jo kun på arbejdet jeg er begyndt med mac, så kommer tid, kommer råd 😉
  Ved det bliver muligt at skifte mobil til oktober, hvis jeg altså får fastansættelse, venter lige med at glæde mig, jeg kan jo være med på instra/fb/bloglovin, så helt bag dansen er jeg ikke.

  Reply
  • Catarina
   12. maj 2013 at 14:59

   Det her er osse kun i en app, på iPaden og der kan man lave præcis de cover man har lyst til. 🙂

   Måske du helt går over i æblet, nå nu din computer på jobbet er skiftet ud sådan én. 🙂

   Reply
 • Pernille
  15. maj 2013 at 20:00

  Hvor er det lækkert du selv kan bestemme hvordan mapperne skal se ud 🙂

  Reply
  • Catarina
   15. maj 2013 at 20:26

   Ja, det gør det lidt mere personligt. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar