Stille tidlig morgen

10. maj 2013

20130510-062448.jpg

Jeg sidde og nyder min morgente og den opadgående sol på den lille terrasse mod øst. Søren har jeg lige kysset farvel og ønsket en gid arbejdsdag – han er ikke så heldig som jeg er, at have fri i dag.

De næste mange timer bliver i mit eget selskab, for teenageren sover stadig. Jeg vil kaste mig over lidt støvflytning og så skal jeg lige have hentet et par småting når forretningerne åbner, men eller skal fridagen bare nydes.

Godmorgen 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Layoni 10. maj 2013 at 07:19

  Og rigtig god morgen til dig Catarina 🙂 jeg skal lige have overstået arbejdsdagen i dag, men har så heldigvis fri i weekenden, og den skal bare nydes da, så håber solen vil komme lidt frem i disse dage 🙂

  • Reply Catarina 10. maj 2013 at 07:25

   Håber du får en dejlig og let arbejdsdag Layoni og jeg er sikker på at vi nik skal få solen at se, måske bare ikke i de mængder vi var haft se sidste dage. Men jeg hørte i går at det sommerhuse vejr skulle komme tilbage i slutningen af næste uge, det bliver skønt. Du ønskes en dejlig dag og weekend 🙂

 • Reply qvinde 10. maj 2013 at 09:00

  Har også “tvungen” fridag, og halløj det dejligt- selv om jeg godt ku ha ønsket mig lidt besøg af solen:)

  • Reply Catarina 10. maj 2013 at 14:13

   Solen har vi, men varmen er ligesom smuttet et andet sted hen. Men hallo, jeg har hørt den kommer bragende midt i næste uge igen. 🙂

   Nyd den tvungne fridag søde 🙂

 • Reply qvinde.dk 11. maj 2013 at 19:38

  Har fri hele første uge i juni, satser på sol og herre varme der 🙂

  • Reply Catarina 12. maj 2013 at 07:46

   Ummm, det er skisme da ikke så tosset med en hel uge fri. Er ret så misundelig og ja, vejret bliver helt sikkert strående. 😀

 • Reply Karin Abildhauge 12. maj 2013 at 10:50

  Dejligt med tid til det praktiske i roligt tempo.
  Arbejder Søren hjemme i DK nu? Eller skal han afsted i dag søndag?

  • Reply Catarina 12. maj 2013 at 15:02

   Søren er hjemme for tiden og det er dejligt. For jeg må sige at rejseriet ikke altid er lige fedt. 😉

   I den kommende uge skal han dog til Hørsholm i tre dage, det det er ikke så lange og ej heller så langt væk. 🙂

  Skriv en kommentar