Synes ikke rigtigt jeg gider mere i dag

29. maj 2013

IMG_1652

Jeg har egentlig gant i flere ting i dag, og der er faktisk osse ro til at få dem bragt til ende. Men lige nu gider jeg ikke ordne, hverken hjemmeside eller lave mere ved næste års kataloger. Lige nu kunne jeg faktisk godt bare smide mig i sofaen med min bog og bare slappe helt af.

Desværre bliver der ikke noget af det før engang omkring 18:30 hvor jeg er retur fra spinning.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Nola 29. maj 2013 at 22:14

  De dage kender jeg også godt. Så er der ikke andet end at skifte i et lavere gear og bare komme igennem 🙂

  • Reply Catarina 30. maj 2013 at 06:53

   Jeg gjorde jeg osse Nola og det hjalp rigtigt meget og det gjorde træningen efterfølgende osse. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 2. juni 2013 at 09:46

  Fik ikke skrevet da jeg så dette indlæg første gang. Jeg blev helt hylet ud af den 😉
  Du var lige forbi mig i min stue i samme stund. Tv reklamen kiggede ind til mig i samme stund.

  • Reply Catarina 2. juni 2013 at 13:01

   Hi hi, lidt underligt at tænke på, men osse en smule sjovt. 🙂

  Skriv gerne en kommentar