Menu
Livet

For en i h****** da osse

Så troede jeg lige at det var sidste arbejdsdag inden end lidt længere weekend end sædvanlig. Ja det er det for så vidt osse, men bare en anden én end den jeg havde planlagt. Jeg har været nød til at ringe på jobbet og fortælle at jeg ikke kommer i dag, men at jeg er nød til at arbejde hjemme fra.

Grunden til den noget anderledes arbejdsdag er, at jeg bliver nød til at holde mig tæt på badeværelset, nærmere betegnet på den hvide del man sidder på derude. Det startede med, at jeg blev ret skidt da jeg stod og føntørrede håret, så skidt at koldsveden sprang frem på kroppen. Nu har jeg siddet nogle gange på den der tilegnede ting på badeværelset og er endnu ikke helt på toppen.

Det er altså ikke noget der behøver at tage alt for lang tid til at være ude af kroppen igen – for det her “sjov” har jeg altså bare ikke tid til. 🙁

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Nola
  30. maj 2013 at 11:09

  åhhh nej!!! det har du absolut ikke tid til nu!! Og lige før løbet som også kræver en del kræfter.
  pist pist gå væk – og rigtig god og hurtig bedring 🙂

  Reply
 • Catarina
  30. maj 2013 at 11:50

  Det er heldigvis ved at aftage, men jeg er noget brugt i kroppen og skal nok buge resten af fridagen og i morgen med, for at komme i topform igen. Håber din gå væk hjælper. 😉

  Ha’ en god dag. 🙂

  Reply
 • Susanne
  30. maj 2013 at 12:00

  Nul putte det er der altså ikke tid eller energi til, det var da pokkers uheldigt, men håber at det går hurtigt over så du kommer af sted med nok kræfter, god bedring 🙂 Knus

  Reply
  • Catarina
   30. maj 2013 at 12:14

   Slet ikke Susanne og jeg tror osse jeg ligger mig nu og tager et hvil. 🙂

   Tak for de gode ønsker – de varmer. 🙂

   Reply
 • Joan
  30. maj 2013 at 22:05

  Rigtig god bedring. Synes jeg hører om mange, der har den “tur” i disse dage. Jeg er heldigvis sluppet..

  Reply
  • Catarina
   31. maj 2013 at 06:58

   Puha, håber ikke jeg nu har risikeret at smitte de andre på jobbet eller herhjemme, for det er virkelig ikke sagen at føle sig så “misbrugt”. 😉

   Reply
 • Karin Abildhauge
  2. juni 2013 at 10:00

  Godt du kom ovenpå til den fantastiske qvindetur i går. Håber ikke du var for mærket af dit ubehag.
  Jeg blev ramt en mandag morgen for 3 uger siden, så jeg måtte sygemelde mig øv. Troede det var alt det nye jeg var i gang med, havde en aftale med min coach(mentor) sidst på eftermiddagen, så det aflyste jeg ikke, det burde jeg have gjort, hun måtte ned 2 dage efter.
  Den har altså været derude.

  Reply
  • Catarina
   2. juni 2013 at 13:03

   Jeg har helt mig selv igen Karin og det var jeg glad for, for det havde ikke været art at køre rundt med efterveer. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar