En lille test med det lille camera

I aftes skulle jeg lige prøve om det var muligt at lave en Time-Laps med mit lille Canon S100. Jeg har jo tidligere lavet Time-Laps med både min gamle telefon og mit Nikon dSLR. Og ja, man kan faktisk godt lave en Time-Lapse med et lommekamera, det kræver bare en elastisk og et lille viskelæder. 😉

Der kom denne lille testvideo ud af de 1533 billeder.

Tror jeg skal prøve at lege lidt mere med det lille kamera.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
10 thoughts on “En lille test med det lille camera”

 • Lige ved det er realistisk tempo på skyerne i går mandag 😉

  Hvor der er vilje…… Det kære gamle udtryk kan bruges stadig. Du kan roligt lege videre. Det er så spændende at følge.

  • Jeg synes det er sjovt at lege og se om det der virker inde i hovedet osse fungere i virkeligheden. 🙂

   Ja, tempoet er her skruet op med 800% og det var vist næsten havd de susede afsted med i sidste uge. 😉

 • Det ser da meget godt ud. Jeg tror også jeg skal tage mig sammen og prøve noget mere med mit spejlreflekskamera, for det kan jo meget mere end jeg bruger det til. Måske et sommerferie projekt på vores cykelture ud i det blå 🙂

  • Jeg elsker at eksperimentere, leget og presse mine kameraer. Og jeg bruger både min telefon, mit lille Canon og mit store Nikon flittigt. Men det er nødvendigt at sætte sig helt ind i tingene for at få så meget ud af dem som muligt. jeg kan alle indstillinger og knapper på begge kameraer i søvne og ved hvordan jeg skal indstille dem, alt efter formål. 🙂

   God fornøjelse med legerriet i sommerferien. 🙂

   • Ja den er god med dig, blæremås 🙂 🙂 du har nok også mere tålmodighed en mig, tror jeg 😉
    Jeg skal nok snart i gang kan jeg mærke!

    • Hi hi, ja jeg er vist bare ret så nørdet 😀 😀

     Du kan jo øve dig i det små og se hvordan det fungere. 🙂

 • sjov film :-)Herligt at lege med alle mulighederne – men er ikke helt klar over hvordan du gør det med S100’eren, den har jeg jo også.
  God dag til dig 🙂

  • Den er ok og jeg glæder mig til at prøve endu flere og specielt aften billeder/film 🙂

   Som jeg skrev i indlægget så skulle der et gummibånd og et stykke viskelæder til og det var for at udløseren kunne holdes nede. Ellers er det bare manuelle indstillinger. 🙂

   Osse en god dag til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.