Menu
Teknologi

En lille test med det lille camera

I aftes skulle jeg lige prøve om det var muligt at lave en Time-Laps med mit lille Canon S100. Jeg har jo tidligere lavet Time-Laps med både min gamle telefon og mit Nikon dSLR. Og ja, man kan faktisk godt lave en Time-Lapse med et lommekamera, det kræver bare en elastisk og et lille viskelæder. 😉

Der kom denne lille testvideo ud af de 1533 billeder.

Tror jeg skal prøve at lege lidt mere med det lille kamera.

10 kommentar

 • Karin Abildhauge
  4. juni 2013 at 07:28

  Lige ved det er realistisk tempo på skyerne i går mandag 😉

  Hvor der er vilje…… Det kære gamle udtryk kan bruges stadig. Du kan roligt lege videre. Det er så spændende at følge.

  Reply
  • Catarina
   4. juni 2013 at 07:46

   Jeg synes det er sjovt at lege og se om det der virker inde i hovedet osse fungere i virkeligheden. 🙂

   Ja, tempoet er her skruet op med 800% og det var vist næsten havd de susede afsted med i sidste uge. 😉

   Reply
 • Susanne
  4. juni 2013 at 10:35

  Det ser da meget godt ud. Jeg tror også jeg skal tage mig sammen og prøve noget mere med mit spejlreflekskamera, for det kan jo meget mere end jeg bruger det til. Måske et sommerferie projekt på vores cykelture ud i det blå 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. juni 2013 at 11:11

   Jeg elsker at eksperimentere, leget og presse mine kameraer. Og jeg bruger både min telefon, mit lille Canon og mit store Nikon flittigt. Men det er nødvendigt at sætte sig helt ind i tingene for at få så meget ud af dem som muligt. jeg kan alle indstillinger og knapper på begge kameraer i søvne og ved hvordan jeg skal indstille dem, alt efter formål. 🙂

   God fornøjelse med legerriet i sommerferien. 🙂

   Reply
   • Susanne
    4. juni 2013 at 11:37

    Ja den er god med dig, blæremås 🙂 🙂 du har nok også mere tålmodighed en mig, tror jeg 😉
    Jeg skal nok snart i gang kan jeg mærke!

    Reply
    • Catarina
     4. juni 2013 at 12:28

     Hi hi, ja jeg er vist bare ret så nørdet 😀 😀

     Du kan jo øve dig i det små og se hvordan det fungere. 🙂

     Reply
 • Nola
  4. juni 2013 at 11:26

  sjov film :-)Herligt at lege med alle mulighederne – men er ikke helt klar over hvordan du gør det med S100’eren, den har jeg jo også.
  God dag til dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. juni 2013 at 12:29

   Den er ok og jeg glæder mig til at prøve endu flere og specielt aften billeder/film 🙂

   Som jeg skrev i indlægget så skulle der et gummibånd og et stykke viskelæder til og det var for at udløseren kunne holdes nede. Ellers er det bare manuelle indstillinger. 🙂

   Osse en god dag til dig.

   Reply
 • Helle K.
  27. juni 2014 at 08:26

  Jeg ville aldrig have fået ideen med elastikken og viskelæderet 😉

  Reply
  • Catarina
   27. juni 2014 at 08:42

   Det er nogle gange det mindste udstyr der skal til, for at lave lidt sjovt 😀

   Reply

Skriv en kommentar