God start på den ekstra fridag ugen her byder på

Da jeg fik fri fra arbejde, var jeg ærligtalt ret så brugt, men jeg havde meldt mig til en solid omgang spinning og have faktisk mest af alt lyst til at melde fra, men jeg fik pakket tasken og tog afsted. Og godt for det, for nu sidder jeg her på terrassen og nyder solen og et køligt glas rosevin i mit eget selskab og er meget mere frisk end da jeg kom hjem.

DSC_6155

Det er faktisk meget sjældent, at jeg sådan sidder og nyder et glas for mig selv, jeg vil heller nyde sådan noget i et dejligt selskab, men der er ingen hjemme til at nyde med mig. Jeg har lige talt med Søren over Skybe, han er for tiden i Slovenien og rejser til Rumænien på lørdag, så jeg nåde lige at skåle lidt med ham over telefonen, han i kaffe og jeg med vin. 😉

I morgen har jeg fri og jeg har et par hængepartier med hensyn til beplatning af terrassen og jeg tror at Plantorama har åbent, eller det satser jeg på de har, og så vil jeg være at finde derude når de slår dørene op.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
12 thoughts on “God start på den ekstra fridag ugen her byder på”

 • Ja sådan et dejligt glas rosévin lige midt i solen det er ikke så tosset. Ville da godt have holdt dig med selskab, hvis ikke afstanden var så stor. Skål!!
  Dejligt at Skype er opfundet, når nu han ikke kan være derhjemme 🙂

  • Åhh, ja det kunne have været så hyggeligt Susanne. 🙂

   Men så vil jeg da sige skål på afstand. 🙂

  • Det var slet ike så tosset Mona og jeg nød den dejlige aften 🙂

   Du må have en god dag. 🙂

  • Den skal stornydes den her dag, det er jo den sidste fridag/helligdag inden jul. 😉

   Du må have en god dag. 🙂

 • Det er da dejligt at lyde et enkelt, måske 2 glas rosevin.

  Rumænien, hvor sjovt, yngste har lige fået lejlighed dernede til hendes studie/praktik ophold ultimo august 13/ultimo juni 14.

  Dejligt med en fridag og vejret er jo dejligt i dag 🙂

  • Det var egentlig ret så hyggeligt, men det blev kun til det ene glas. 🙂

   Aii, hvor fedt for yngste. Det bliver vild spændende og sikke en oplevelse at have med i bagagen.

   Jeg har nusset rundt herinde og de i haven, så den er virkelig blevet nyt, dagen. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.