Menu
Livet

God start på den ekstra fridag ugen her byder på

Da jeg fik fri fra arbejde, var jeg ærligtalt ret så brugt, men jeg havde meldt mig til en solid omgang spinning og have faktisk mest af alt lyst til at melde fra, men jeg fik pakket tasken og tog afsted. Og godt for det, for nu sidder jeg her på terrassen og nyder solen og et køligt glas rosevin i mit eget selskab og er meget mere frisk end da jeg kom hjem.

DSC_6155

Det er faktisk meget sjældent, at jeg sådan sidder og nyder et glas for mig selv, jeg vil heller nyde sådan noget i et dejligt selskab, men der er ingen hjemme til at nyde med mig. Jeg har lige talt med Søren over Skybe, han er for tiden i Slovenien og rejser til Rumænien på lørdag, så jeg nåde lige at skåle lidt med ham over telefonen, han i kaffe og jeg med vin. 😉

I morgen har jeg fri og jeg har et par hængepartier med hensyn til beplatning af terrassen og jeg tror at Plantorama har åbent, eller det satser jeg på de har, og så vil jeg være at finde derude når de slår dørene op.

12 kommentar

 • Susanne
  4. juni 2013 at 20:18

  Ja sådan et dejligt glas rosévin lige midt i solen det er ikke så tosset. Ville da godt have holdt dig med selskab, hvis ikke afstanden var så stor. Skål!!
  Dejligt at Skype er opfundet, når nu han ikke kan være derhjemme 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. juni 2013 at 20:31

   Åhh, ja det kunne have været så hyggeligt Susanne. 🙂

   Men så vil jeg da sige skål på afstand. 🙂

   Reply
 • Mona Honnens
  4. juni 2013 at 23:29

  Det ser da fristene ud med rosévin på en dejlig sommeraften.
  God fridag i morgen.

  Mona

  Reply
  • Catarina
   5. juni 2013 at 07:33

   Det var slet ike så tosset Mona og jeg nød den dejlige aften 🙂

   Du må have en god dag. 🙂

   Reply
 • Nola
  5. juni 2013 at 06:12

  Åh ja I har fridag – lucky you. Nyd den 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. juni 2013 at 07:34

   Den skal stornydes den her dag, det er jo den sidste fridag/helligdag inden jul. 😉

   Du må have en god dag. 🙂

   Reply
 • Liselotte
  5. juni 2013 at 10:36

  Åh, det var nu slet ikke nogen tosset aftenhygge i eget selskab, synes jeg 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. juni 2013 at 15:12

   Nææ, det var faktisk en ret så hyggelig aften jeg havde mig. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  5. juni 2013 at 10:41

  Det er da dejligt at lyde et enkelt, måske 2 glas rosevin.

  Rumænien, hvor sjovt, yngste har lige fået lejlighed dernede til hendes studie/praktik ophold ultimo august 13/ultimo juni 14.

  Dejligt med en fridag og vejret er jo dejligt i dag 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. juni 2013 at 15:11

   Det var egentlig ret så hyggeligt, men det blev kun til det ene glas. 🙂

   Aii, hvor fedt for yngste. Det bliver vild spændende og sikke en oplevelse at have med i bagagen.

   Jeg har nusset rundt herinde og de i haven, så den er virkelig blevet nyt, dagen. 🙂

   Reply
 • Annemette
  5. juni 2013 at 16:23

  Den fridag går vi glip af nu, men til gengæld har vi masser af andre gode helligdage resten af året 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. juni 2013 at 19:29

   det er ikke så tosset at have noget til gode. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar