Noget godt er der ved at blive gammel

…eller i hvertfald ældre en i tyverne, for så behøver jeg vist ikke så meget søvn og det betyder så, at jeg allerede har fået sat den første maskine med tøj over og lige har været en runde i haven og fået plukket lidt nye syrenkviste til vasen udenfor. Ja, jeg har syrenere endnu. For syrenerne i baghaven er af en anden sort end dem i forhaven, som allerede er afblomstrede. Dem nede bagved, begynder først at blomstre når de andre er ved at være færdige og det gør at jeg kan nyde de skønne blomstre lidt længere.

DSC_6173

DSC_6176

Nu sidder jeg på terrassen ude foran og nyder teen og solens stråler, som allerede er ved at lune godt, selvom det er lidt diseet. Mandag er slet ikke så dum, når bare den nydes i små bider. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “Noget godt er der ved at blive gammel”

 • Gid det var så vel. Jeg har desværre ikke brug for mindre søvn, men ville ønske jeg kunne sove de skønne timer i eet stræk og ikke være vågen 1-2 timer om natten. Det ville måske gøre mig lige så frisk som du lyder 🙂

  Zzzzzzz….

  Rigitg god mandag 🙂

  • Ja, det er så nok deri forskellen ligger, for jeg sover alle mine 6 1/2 timer ud i et stræk og vågner af mig selv udhvilet, hvorimod din søvn er afbrudt.

   Du må osse have en god mandag og forhåbentlig falder du ikke i søvn. 😉

 • Uh ha du har været tidligt igang, i dag 🙂 men om sommeren synes jeg kun det er dejligt at man kan vågne tidligt og vejret er som i dag, man får meget mere energi synes jeg.

  • Det er lige præcis det man gør Susanne og jeg elsker de dejligt lyse sommermorgner, hvor jeg allerede kan mærke varmen komme snigende, mens man ligger inde i sengen ved siden af det åbenstående vindue. 🙂

   Kan du have en rigtig dejlig mandag. 🙂

 • hvis man er udhvilet efter 6 1/2 time er det dejligt, men når vi nærmer os fredag er der ikke megen energi tilbage hos mig.
  God timing du har med syrenerne 🙂 Og super smukt billede af de sarte violette blomster.
  Rigtig dejlig mandag til dig 🙂

  • Nej det er vist rigtigt. Men jeg synes det er noget lettere at bevare energien nu hvor solen skinner og det er sommer. 🙂 Det er straks værre når det er mørk når jeg tager afsted om morgenen og osse når jeg kommer hjem om eftermiddagen.

   Du må osse have en god mandag Nola. 🙂

 • Skønt med syrener i flere omgange, så man kan nyde dem lidt længere 🙂

  Hernede har de været afblomstret længe og vi har ikke kunne nyde dem på samme måde, med alt det regn vi har haft, for så er man jo ikke rigtig ude i naturen hvor man kan dufte dem 😉

  • Ja, der skal ikke meget regn til før end at de osse er slået i stykker og med at det i har fået, kan jeg snilt forestille mig at I ikke har haft tid til at nyde dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.