Menu
Hua Hin efterår 2013 / Thailand

Den sidste dag trækkes i ørene

I aftes da vi gik i seng, efter en fantastisk lækker middag, hvor fuldmånen skindede på havet mens vi sat og nippede til dejlige små drinks, besluttede jeg mig for at jeg ville tidligt op og ned og se solopgangen. Jeg vågnede et par minutter før telefones vækkeur ville ringe, så jeg hoppede i tøjet og smed en tandbørste i munden, inden jeg begav mig ned til stranden.

Men allerede det øjeblik jeg drejede rundt om hjørnet og ud på søens som føre ned til stranden kunne jeg se at jeg nok ikke ville være heldig at fange solen glide op af havet. Godt nok var det stadig mørkt, men jeg kunne se at der var for mange skyer.

Tidlig morgen på Asara Villa & Suite

I stedet snuppede jeg et par billeder af 3-4 Thai Royal Navy skibe som altid ligger i Thailandbugten ud for Kongens palads, som ligger ned til vandet. Ikke de bedste billeder, da jeg ikke har den store zoom med til Thailand.

Tidlig morgen på Asara Villa & Suite

Da solen endelig begynte at kunne skimtes, var det kun bag skyerne i horisonten. Dagen tegnede til at blive endnu en flot én af slagsen.

Tidlig morgen på Asara Villa & Suite

Da jeg vendte mig om for at få tilbage, kunne jeg se at der allerede var liv i restauranten hvor morgenmaden serveres. Tjenerne og kokkene var ved at rette and til den store og meget lækre buffet og jeg kunne mærke at jeg var ved at være lidt morgenmadslækkersulten, på trods af det imponerende fad med skaldyr jeg havde sat til livs i aftes.

Jeg slendrede stille tilbage til vores villa og satte mig ud til Søren, som sat og nød kaffen på terrassen. Vi sad og sludrede lidt og nød vores sidste morgen i vores egen lille oase inden vi gik ned til morgenmad.

Sidste morgenmad på Asara Villa & Suite

Til morgenmad valgte jeg som så ofte, at få lavet en lille omelet med løg, pebberfrugter og tomater. Dertil noget af det asiatiske mad. Efter omeletten spiste jeg en lille skål youghurt og en hjemmelavet rosinbolle.

Smukke orkiderSmukke orkider

Søren i poolen på Asara Villa & Suite

Resten af formiddagen og noget afeftermiddagen er gået med afslapning ved både poolen og stranden. Og nu sidder vi i vores villa og prøver at tage os sammen til at få hevet kufferterne ned fra øverste hylde inden vi vil gå ned til eftermiddagste.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

15 kommentar

 • Per Teilmann
  18. oktober 2013 at 10:52

  Skønne billeder fra paradis 🙂
  Godt du mindede mig om kuffert … snart skal min findes frem 😉

  Reply
  • Catarina
   18. oktober 2013 at 10:54

   Ihhhh altsåer Per, nu bliver jeg misundelig. Skal du herover eller et andet sted hen?

   Reply
   • Per Teilmann
    18. oktober 2013 at 11:18

    1 kilometer fra hvor du er lige nu … sådan cirka 😉

    Reply
    • Catarina
     18. oktober 2013 at 11:54

     Er da slet ikke misundelig på at du er på vej herover og jeg den anden vej. Men jeg kommer igen, for jeg bliver aldrig træt af Thailand. Aldrig 🙂

     Reply
 • susanne
  18. oktober 2013 at 10:52

  Super billeder, det øverste synes jeg er rigtig godt, ja og billedet med manden er da heller ikke værst, lige til et postkort 🙂
  I vender hjem til efterår, så det vil noget, de lover nattefrost i nat, brrr 🙁

  Reply
  • Catarina
   18. oktober 2013 at 10:55

   Tak skal du have Susanne. Ja, det er med mande er helt ok og dagen har været det samme. 🙂

   Jeg kan ikke sige jeg glæder mig til at komme hjem til det danske vejr, jeg er vist føt til det her klima, i mange måneder af året. Men jeg er sikker på at billederne nok skal varme løbet af vinteren. 🙂

   Reply
 • Christina
  18. oktober 2013 at 14:00

  Så smukke billeder. Det lyder helt vidunderligt, sikke et smukt sted.

  Reply
  • Catarina
   19. oktober 2013 at 20:40

   Det er det bestem ogaå Chrstina og vi elsker Thailand og dets beboer. 🙂

   Reply
 • Yt
  18. oktober 2013 at 15:57

  Kan godt forstå det må være svært at løsrive sig fra det paradis.
  Tak for turen 😉
  Som kun har givet mere lyst til at se landet.

  Reply
  • Catarina
   19. oktober 2013 at 20:41

   Velbekomme Yt – du kan roligt tage derover, du vil helt sikkert synes om det, og befolkningen. 🙂

   Reply
 • qvinde.dk
  18. oktober 2013 at 22:57

  Ligner en jeg kender…. 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. oktober 2013 at 20:43

   Bare lidt mørkere end sidst. ;.)

   Reply
 • Karin Abildhauge
  19. oktober 2013 at 10:27

  Vidunderlige billeder og dejlige beskrivende ord, fra den sidste dag, inden turen går hjem til den travle hverdag i DK/Fyn.
  Ved det er et på gensyn, og ikke et farvel, derfor er det en smule nemmere at tage kufferten ned fra hylden, men kun en lille bitte smule 🙂
  Ønsker en god rejse hjem over, og et velkommen hjem til DK.

  Reply
  • Catarina
   19. oktober 2013 at 20:44

   Ja, det gjorde lidt lettere Karin. Men allerede nu savner jeg det milde klima og den skønne afslappedehed jeg nød derover. 😉

   Reply

Skriv en kommentar