Sådan en Flash Mob gad jeg godt opleve

21. november 2013

….eller bare en hvilken som helst flash mob. 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply susanne 21. november 2013 at 13:22

  Sådan noget giver mig gåsehud, det er bare så dejligt at høre. Da vi var i London 1. gang for 2 år siden, oplevede vi i Covent Garde en kvindelig operastuderende synge en sang fra Phantom af the Opera, og den trak tårer, og gav gåsehud.

  • Reply Catarina 22. november 2013 at 08:33

   Jeg får også selv gåsehud af sådan noget og da jeg nok mest er til klassisk musik, er det øreguf for mine øre. 🙂

   Fedt at i oplevede en sangeri det fri i London 😀

 • Reply Per Teilmann 21. november 2013 at 14:03

  Den der er helt fantastik 🙂
  Jeg sad med åben mund og polypper, da jeg så/hørte den for en måneds tid siden 😉

  • Reply Catarina 22. november 2013 at 08:34

   Ja, og jeg gad godt opleve en live. 🙂

   Jeg tror faktisk også jeg så den for noget tid siden, men fik ikke lige smidt den her – eller måske så jeg den i tv – er lidt i tvivl. 😉

 • Reply Lene 21. november 2013 at 17:06

  Tak fordi du deler, jeg sidder her og er helt rørt 🙂

  • Reply Catarina 22. november 2013 at 08:36

   Velbekomme og ja, jeg var også helt rørt. 🙂

 • Reply Helle K. 21. november 2013 at 18:07

  Kan kun give Per og Lene ret – det er smukt 🙂

  • Reply Catarina 22. november 2013 at 08:36

   Det er den nemlig Helle. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 22. november 2013 at 07:54

  Tak fordi du faldt over og deler denne.

  Jeg fik gåsehud, og en rislende ned ad rygraden. Og ja, det betyder jeg blev rørt.

  Min veninde fortalte om det at være med i Kbh. den 10/4-2013 http://politiken.dk/poltv/nyheder/indland/ECE1941612/danmarks-stoerste-flashmob-se-laererne-smide-tusinder-af-boeger-paa-jorden/ – Men det kan ikke sammenlignes. Musik for mig er helt unikt og virker meget bedre på mig, både følelsesmæssigt og det at fange min opmærksomhed.

  • Reply Catarina 22. november 2013 at 08:40

   Det samme gjorde jeg Karin. 🙂

   Åhh, jeg gad nu godt at have oplevet den i København – bare det at kunne komme til at se en ville være fedt. 🙂

   Jeg elsker klassisk musik og ofte når ejg sidder og strikker, smider jeg ørebøfferne i ørene og så flyder den klassiske musig sammen med maskerne. 🙂

  Leave a Reply