Menu
Livet

En stille dag

På min oind

Indimellem går det stærkt på kontoret og mange deadlines skal holdes, samtidig med at telefonen ringer i et væk. I denne uge går det ikke så stærkt og slet ikke i dag. Og det til trods for at jeg i tirsdags, sammen Ja, faktisk føler vi næsten at verdenen er gået i stå. Det gør bestemt ikke noget, for så er der mulighed for at komme til bunds i nogle af de mange ting som bliver skubbet foran en, da de ikke er vigtige lige nu.

Nu vil jeg hente en ny kop te og så ellers ryde lidt mere op.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  28. november 2013 at 17:29

  De stunder er vidunderlige, af og til. I dag nåede jeg intet i kategorien, gennem ugen, udelukkende kun det der hedder her og nu opgaver. En hel dag med straks opgaver, kan godt gøre en rundtosset 😉
  Hellere der er noget at se til end ingenting.
  Mon du når i bund 😉

  Reply
  • Catarina
   29. november 2013 at 12:07

   Ja, sådanne dage med opgaver som kommer ind fra højre, kan også gøre mig rundtosset, men heldigvis er det ikke alle dage på en uge der er sådan. 😉

   Reply

Skriv en kommentar