Sille afslappenden lørdag

23. marts 2014

I går startede med at jeg havde booket en tidlig spinningtime fra 8:30 til 9:30. Det var ikke lysten der drev mig afsted, men da jeg først sad på cyklen, var det fedt at starte ud med sådan en time. Da jeg kom hjem fra spinning havde Søren bagt et brød og da vi begge var ret sultne, hoppede vi ombord i morgenmaden og det lune brød.

Min morgenmad på Asara~Min morgenmad i det fri, for lidt mere end en uge siden

Efter morgenmaden stod den på lidt praktisk indtil middag, hvor vi satte os og så skisport og jeg med strikketøjet.
Resten af lørdagen blev brugt på smånusseri i hytten og med bare at nyde at vi ikke havde andre planer for dagen.

Jeg elsker sådanne stille og afslappende lørdage.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 23. marts 2014 at 09:50

  Vidunderlig lørdag, lige en af de lørdage jeg vil nyde, stille og rolig, og med træning for morgenstunden.

  Lækkert med hjemmebag ♥

  • Reply Catarina 23. marts 2014 at 13:54

   Ja, det var en god og dejlig lørdag, live hvad jeg havde brug for. 🙂

 • Reply Yt 23. marts 2014 at 10:25

  Det er guld med sådan en lørdag 😊

  • Reply Catarina 23. marts 2014 at 13:55

   Det er det nemlig Yt. 🙂

 • Reply Susanne 23. marts 2014 at 11:32

  Lyder som en dejlig dag. Så måtte solen også godt komme lidt frem, det ville være skønt 🙂

  • Reply Catarina 23. marts 2014 at 13:55

   Ja, solen måtte godt være mere fremtrædende, men hva’.. lidt har osse ret, når bare den kommer i rå mængder inden længe. 8)

  Skriv gerne en kommentar