Åhh hvor jeg altså godt kunne

11. april 2014

…lokkes med sådan en lille bamse
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

10 kommentar

 • Reply Mette 12. april 2014 at 08:57

  Det kan jeg godt forstå:-). Vi har to bomuldshunde, som sørger for at vi får frisk luft og gode gåture hver dag. Lige nu går min mand og jeg ca 1/2 time efter aftensmaden – gjorde man det uden hund? Ikke for mit vedkommende:-) god weekend Mette

  • Reply Catarina 14. april 2014 at 15:42

   Åhh, hvovr er jeg bare misundelige lige nu, jeg gad virkelig godt sådan en lille fin jeg kunne gå ture med. 😉
   Håber I havde en god weekend og tak for din kommentar Mette. 🙂

 • Reply Helle K. 12. april 2014 at 17:21

  Hunde er søde, men jeg skal ikke have en ny, når Emma er væk. Jeg vil have plads til at være impulsiv.

  • Reply Catarina 14. april 2014 at 15:44

   jeg kan sagtens forstå at man med hund liver afhængig, men jeg kan ikke forstå at impulsiviteten kan forsvinde. Jeg er selv vokset op med hund og jeg synes ikke at vi ikke kunne gøre noget impulse. 🙂

 • Reply Mette 13. april 2014 at 09:06

  Den er også så sød og vist også en rigtig nem race at have med at gøre 🙂

  • Reply Catarina 14. april 2014 at 15:45

   Ja det tror ejg også Mette og jeg tror den nok vil passe fint til mig. 😉 Men vi er ikke enige om det at have hund herhjemme, og hvis vi ikke begge to er enige, så skal vi ikke have et nyt medlem af familien.

 • Reply Karin Abildhauge 14. april 2014 at 07:50

  Hvor er de søde.

  Jeg har ikke hund, og kunne godt fristes, og dog, nej, den frihed der er, når der ikke er et dyr der skal have kærlighed. Jeg skal ikke hænge i en klokke, og skal ikke tænke på en pension hvis jeg vil rejse.

  Det er dejligt Cleo er der ♥

  • Reply Catarina 14. april 2014 at 15:50

   Jeg kan godt se at friheden vægter højt, det gør den også her – men et eller andet sted, tror ejg også bare at en hund giver rigtig meget i hverdagen og på den måde føles “tabet” af friheden” ikke som et tab. Men ja, det er dejligt at Cleo kommer indimellem. 🙂

 • Reply susanne 14. april 2014 at 19:23

  Den ville da ellers klæde dig Catarina 😉

  • Reply Catarina 14. april 2014 at 19:59

   I den grad Susanne. 😉

  Skriv en kommentar