Menu
Livet

Åhh hvor jeg altså godt kunne

…lokkes med sådan en lille bamse

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

 • Mette
  12. april 2014 at 08:57

  Det kan jeg godt forstå:-). Vi har to bomuldshunde, som sørger for at vi får frisk luft og gode gåture hver dag. Lige nu går min mand og jeg ca 1/2 time efter aftensmaden – gjorde man det uden hund? Ikke for mit vedkommende:-) god weekend Mette

  Reply
  • Catarina
   14. april 2014 at 15:42

   Åhh, hvovr er jeg bare misundelige lige nu, jeg gad virkelig godt sådan en lille fin jeg kunne gå ture med. 😉
   Håber I havde en god weekend og tak for din kommentar Mette. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  12. april 2014 at 17:21

  Hunde er søde, men jeg skal ikke have en ny, når Emma er væk. Jeg vil have plads til at være impulsiv.

  Reply
  • Catarina
   14. april 2014 at 15:44

   jeg kan sagtens forstå at man med hund liver afhængig, men jeg kan ikke forstå at impulsiviteten kan forsvinde. Jeg er selv vokset op med hund og jeg synes ikke at vi ikke kunne gøre noget impulse. 🙂

   Reply
 • Mette
  13. april 2014 at 09:06

  Den er også så sød og vist også en rigtig nem race at have med at gøre 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. april 2014 at 15:45

   Ja det tror ejg også Mette og jeg tror den nok vil passe fint til mig. 😉 Men vi er ikke enige om det at have hund herhjemme, og hvis vi ikke begge to er enige, så skal vi ikke have et nyt medlem af familien.

   Reply
 • Karin Abildhauge
  14. april 2014 at 07:50

  Hvor er de søde.

  Jeg har ikke hund, og kunne godt fristes, og dog, nej, den frihed der er, når der ikke er et dyr der skal have kærlighed. Jeg skal ikke hænge i en klokke, og skal ikke tænke på en pension hvis jeg vil rejse.

  Det er dejligt Cleo er der ♥

  Reply
  • Catarina
   14. april 2014 at 15:50

   Jeg kan godt se at friheden vægter højt, det gør den også her – men et eller andet sted, tror ejg også bare at en hund giver rigtig meget i hverdagen og på den måde føles “tabet” af friheden” ikke som et tab. Men ja, det er dejligt at Cleo kommer indimellem. 🙂

   Reply
 • susanne
  14. april 2014 at 19:23

  Den ville da ellers klæde dig Catarina 😉

  Reply
  • Catarina
   14. april 2014 at 19:59

   I den grad Susanne. 😉

   Reply

Skriv en kommentar