Forlængst hjemme

22. juli 2014

Men der kommer nok lige lidt indlæg fre ferie alligevel, selvom den ligesom er overstået. De sidste par uger er det gået helt feriestemning i mig og derfor har bloggen ligget meget stille hen. Men det skal være slut nu, så tilgiv mig hvis I synes det er lidt sent der kommer noget fra ferien. Men det er altså lige så meget for min egen skyld at jeg smider det op her.

Jeg starter i morgen, for jeg er ved at forberede og jeg har også fået sammensat lidt film. 😀

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Anja Holt 23. juli 2014 at 08:36

  Dejligt – glæder mig til at se mere fra ferien – god varm dag til dig.

  • Reply Catarina 23. juli 2014 at 13:32

   Tak skal du have Anja. 🙂 De kommer i løbet at de næste dage. 😀

 • Reply Karin Abildhauge 26. juli 2014 at 11:13

  Velkommen hjem til et vidunderligt sommervejr fyldt med trope varme.

  • Reply Catarina 26. juli 2014 at 18:53

   Tak skal du have Karin – det er det mest fantastisk sommervejr. 🙂

  Skriv gerne en kommentar