Forlængst hjemme

22. juli 2014

Men der kommer nok lige lidt indlæg fre ferie alligevel, selvom den ligesom er overstået. De sidste par uger er det gået helt feriestemning i mig og derfor har bloggen ligget meget stille hen. Men det skal være slut nu, så tilgiv mig hvis I synes det er lidt sent der kommer noget fra ferien. Men det er altså lige så meget for min egen skyld at jeg smider det op her.

Jeg starter i morgen, for jeg er ved at forberede og jeg har også fået sammensat lidt film. 😀
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Anja Holt 23. juli 2014 at 08:36

  Dejligt – glæder mig til at se mere fra ferien – god varm dag til dig.

  • Reply Catarina 23. juli 2014 at 13:32

   Tak skal du have Anja. 🙂 De kommer i løbet at de næste dage. 😀

 • Reply Karin Abildhauge 26. juli 2014 at 11:13

  Velkommen hjem til et vidunderligt sommervejr fyldt med trope varme.

  • Reply Catarina 26. juli 2014 at 18:53

   Tak skal du have Karin – det er det mest fantastisk sommervejr. 🙂

  Skriv en kommentar