Menu
Camping i Europa / Campingferie 2014

Forlængst hjemme

Men der kommer nok lige lidt indlæg fre ferie alligevel, selvom den ligesom er overstået. De sidste par uger er det gået helt feriestemning i mig og derfor har bloggen ligget meget stille hen. Men det skal være slut nu, så tilgiv mig hvis I synes det er lidt sent der kommer noget fra ferien. Men det er altså lige så meget for min egen skyld at jeg smider det op her.

Jeg starter i morgen, for jeg er ved at forberede og jeg har også fået sammensat lidt film. 😀

4 kommentar

 • Anja Holt
  23. juli 2014 at 08:36

  Dejligt – glæder mig til at se mere fra ferien – god varm dag til dig.

  Reply
  • Catarina
   23. juli 2014 at 13:32

   Tak skal du have Anja. 🙂 De kommer i løbet at de næste dage. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  26. juli 2014 at 11:13

  Velkommen hjem til et vidunderligt sommervejr fyldt med trope varme.

  Reply
  • Catarina
   26. juli 2014 at 18:53

   Tak skal du have Karin – det er det mest fantastisk sommervejr. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar