Menu
Dagligdagen

Måske jeg skulle se at pakke mig sammen

…og få noget ud af fridagen, ved at starte med, at tage min nye bil og kører ud i Bilkas havecenter efter lidt småting til diverse dekorationer.

D71_4099

Der er nemlig ikke meget jul her på matriklen. Der er faktisk kun en enkelt juledekoration og det er den med kalenderlyset og så er der pyntet lidt op ude ved fordøren. Så der kunne ærligtalt godt trænge til lidt mere. Derudover skal jeg have handlet lidt ind til den kommende weekend, hvor 2/3 af vores drenge og kærester kommer hjem, for at lave konfekt og julehygge.

Sæt igang Catarina.

5 kommentar

 • Celena
  3. december 2014 at 12:11

  Have fun with the decorations 🙂 and your new car!

  Reply
  • Catarina
   3. december 2014 at 12:26

   Thanks a lot Celena – I’m sure I’m gonna love the drive and making the decorations. 😀
   Have a grate day.

   Reply
 • Karin Abildhauge
  3. december 2014 at 13:03

  Jeg kunne ikke lige huske hvilken weekend det var – jeres vidunderlige tradition med hjemmelavet konfekt. Det bliver bare så hyggeligt.

  Jeg skal være babysitter på lørdag, yngste og svigersønnen har lånt bil (vi er familien der bruger offentlige transportmidler), og da skal der handles stort ind til december og jul (det der kan holde sig). Så jeg bliver hjemme hos bebs (bettemanden), så de unge kan få handlet, derefter hjælper yngste mig med at få storhandlet. Det jeg glæder mig mest til er nok tiden med mindste manden 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. december 2014 at 16:47

   Det er bare sådan en dejlig tradition også selvom det er blevet svært at finde en weekend hvor alle kan komme. 🙂

   Det bliver da bare så hyggeligt at være babysitter og så for den lille lækkermås. Det er dejligt når det er muligt at låne en bil, så de og du slipper for at slæbe de store og tunge varer hjem. Jeg kan selv huske da jeg var alene med Christian og ikke havde bil, cykeltraileren var til tider fyldt til randen, og det var guld værd, når jeg kunne låne en bil. 😀

   Reply
 • […] kom der en lille lækker stofpose til syne. I stofposen nå den lækreste lodne pung, næsten magen til den jeg snart har haft i et par år. Den nye har et stort rum som lukkes med en lynlås, og med et […]

  Reply

Skriv en kommentar