Menu
Livet

Total julestemning

_DSC85181
~Arkivbillede fra 2010.

Julestemning var hvad der var her i hytten i weekenden. Vi har i den grad hygget med film, julemusik, sang, spil, juleguf og julebagning. Det eneste der manglede var sneen, som vi drømte om da vi var i skoven for at hentede juletræ og mens vi lavede julegodter, men måske vi er heldige næste år.

Det var virkelig dejligt at have drengene og Helena hjemme og i det hele taget bare det at have huset fyldt med unge mennesker gør altså et eller andet.

Jeg nåede også at få lavet en enkelt juledekoration mere, men den var til de naboer, hvis hus brændte sidste efterår. De er nemlig flyttet hjem igen og derfor skulle de have en lille “velkomme-hjem-decoration” Den nåede Søren og jeg også at få afleveret her i weekenden.

D71_4132

Efter den hyggelige weekend kom mandagen og dermed hverdagen med storskridt og vi er nu tilbage i “normalen” for en tid, inden vi igen får huset fyldt til randen af familien. Vi glæder os allerede, men indtil da, nyder vi hverdagen, med alt hvad den indebærer.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  9. december 2014 at 18:58

  Forstår godt i savnede sneen. Det kunne jeg godt bruge. Har lige hørt der varsles en storm i nat. Og igen fredag igen.
  At have familien samler er vidunderligt, at knuse kysse og kramme, snakke, hygge, være kreative…. Derfor er det dejligt der kommer en hverdag, hvor rutinerne og genopladning til næste visit.

  Reply
  • Catarina
   10. december 2014 at 08:16

   Det hele ville være så meget mere smukt derude i mørket med en smule sne og det er altså meget mere juleagtigt med sne, end regn og rusk. 🙂

   Reply
 • Celena
  10. december 2014 at 16:42

  This is what it looks like at our place right now…. 🙁

  Reply
  • Catarina
   10. december 2014 at 18:19

   Send it over here – wa are a lot who hisses for snow. 😀

   Reply

Skriv en kommentar