Menu
Livet

En dag med brandtabeller

IMG_4889

Arbejdsdagen har været en af de der lidt tunge, sådan rent fagligt, men også enormt produktiv. Jeg er nået til bunds i alle de ting der lå og ventede og det er jo slet ikke så tosset, nå det nu snart er weekend.

I dag har lag lavet en masse certifikater for brandbaling og derfor har ejg studeret brandtabeller i et væk. Når man først lige får det lært, er det egentlig ikke så svært og arbejdet gled som en leg, da jeg også slog mig ud af telefonen og dermed ikke blev forstyret. Dejligt at det kan lade sig gøre.

6 kommentar

 • Karin Abildhauge
  8. februar 2015 at 08:05

  Det at få fred for telefonen er vidunderligt, når det nu er en opgave der har en stram deadline, og noget nyt fagligt.

  Reply
  • Catarina
   8. februar 2015 at 10:57

   det er skønt at arbejde et sted, hvor det også er muligt at slå sig ud af telefonen og dermed få alt færdigt. 😀

   Reply
 • Helle
  30. maj 2015 at 13:13

  Hils alle mine gamle kollegaer 😉 Jeg kan se, du har fået den stol, jeg sad på for mange år siden.

  Reply
  • Catarina
   30. maj 2015 at 14:12

   Det skal jeg gøre, eller der er vist ikke mange tilbage fra din tid 😉

   Reply
 • Helle
  31. maj 2015 at 17:52

  3 stk. – det er også 9 år siden, vore veje skiltes.

  Reply
  • Catarina
   31. maj 2015 at 19:43

   Ja, det er ikke mange og jeg overbringer din hilsen i morgen. 🙂
   Glæder mig til at se dig på fredag 😀

   Reply

Skriv en kommentar