Menu
Livet

Det er en dejligt plads

D71_7013-1

Udsigten fra min plads på kontoret på 1. sal er slet ikke så tosset, heller ikke selvom man kan se motorvejen fra de store gulv til loft vinduer der er i hele kontorets længde og lidt af endevæggen. Heldigvis har man tænkt over tingene da man byggede lokalerne, for alle de store vinduer, vender mod nord og dermed er de ringen der bliver generet af solen, når den til tider kikker forbi.

Jeg synes det er lækkert at sidde i et kontor, hvor der kommer så meget dagslys ind og at være så tæt på naturen Det gør det hele meget lettere at sidde der dag efter dag. Og indimellem løber der rådyr rundt over i bland træerne og fasanernes besøg, er næsten dagligdag.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Christina
  21. januar 2015 at 17:58

  Så smuk en udsigt, er næsten helt misundelig. Jeg har udsigt til en parkeringsplads, dog med smukke træer, hvor fuglene tit sidder.

  Reply
  • Catarina
   21. januar 2015 at 18:05

   Jeg synes det er dejligt at kikke på noget grønt, eller her er det jo lidt hvidt lige nu, men bare det at have mulighed for at kikke på lidt tærer eller anet grønt, gør altså et eller andet ved én. 😀

   Reply
 • Pernille
  22. januar 2015 at 22:40

  Dejligt med sådan en udsigt – og så har I sne.
  Hos os er det efterhånden længe siden det har sneet, men da jeg i dag lige skulle en tur udenfor, holdt der en bil på parkeringspladsen med cirka fem centimeter sne på taget.. Jeg gad vide hvor den har været henne? Og hvor langt væk den skulle for at finde sne? 🙂

  Reply
  • Catarina
   23. januar 2015 at 16:20

   Ja, den er ikke ringe Pernille. 😀 Vi har haft den sne liggende den sidste lille uges tid. Det er ikke smeltet, da det endnu ikke har været så varmt at den har kunnet. 🙂

   Reply
 • Celena
  22. januar 2015 at 23:42

  Rigtig smukke udsigt! Jeg har ingen windows i mit kontor, så jeg bare lade som om, at der er en flot udsigt 🙁

  Reply
  • Catarina
   23. januar 2015 at 16:21

   Så er det gor du har fantasi til at forestille dig det Celena – og hvis det kniber, så kikker du bare på mit billede. 😆

   Reply
 • Karin Abildhauge
  8. februar 2015 at 08:21

  Hvor er det en vidunderlig udsigt, min er jo ikke så skøn på jobbet, heldigvis er den skøn herhjemme 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. februar 2015 at 11:04

   Den er bare skøn og jeg følder virkelig at jeg er en del af naturen når ejg sidder på min arbejdsplads. 😀

   Reply

Skriv en kommentar