Menu
Livet

Nogle dejlige timer i skønt selskab

IMG_4963

I dag stod jeg tidligt op, eller tidligt og tidligt er vel så meget sagt, men jeg undlod, at ligge inde i senge og snue. Jeg havde nemlig en aftale med min skønne og kloge veninde Jette. Hun er en af de veninde som jeg virkelig beundre for hende mod og hendes personlighed.

Vi tilbragte et par dejlige timer sammen inde på Themsens Cafe & Fristelser, inden vi gik op i midtbyen for at shoppe lidt te og andre lækkerier. Jeg elsker sådanne dejlige lørdage formiddage i godt og givende selskab.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

3 kommentar

 • Forkælet, det er mig – Catarina
  7. februar 2015 at 15:17

  […] min hyggelige cafétur med Jette, smuttede jeg lige forbi mine forældre, da min mor havde en lille ting til mig. Den lille ting, […]

  Reply
 • Karin Abildhauge
  8. februar 2015 at 10:54

  Hyggelig lørdag – og hvilken lækker menu – Bliver helt lækker sulten 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. februar 2015 at 14:15

   De servere en dejlig bruncj derinden og der er ikke for meget men heller ikke for lidt og det bedste af det hele er, at det ikke er buffet. 😉

   Reply

Skriv en kommentar