Nogle dejlige timer i skønt selskab

7. februar 2015

IMG_4963

I dag stod jeg tidligt op, eller tidligt og tidligt er vel så meget sagt, men jeg undlod, at ligge inde i senge og snue. Jeg havde nemlig en aftale med min skønne og kloge veninde Jette. Hun er en af de veninde som jeg virkelig beundre for hende mod og hendes personlighed.

Vi tilbragte et par dejlige timer sammen inde på Themsens Cafe & Fristelser, inden vi gik op i midtbyen for at shoppe lidt te og andre lækkerier. Jeg elsker sådanne dejlige lørdage formiddage i godt og givende selskab.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Forkælet, det er mig – Catarina 7. februar 2015 at 15:17

  […] min hyggelige cafétur med Jette, smuttede jeg lige forbi mine forældre, da min mor havde en lille ting til mig. Den lille ting, […]

 • Reply Karin Abildhauge 8. februar 2015 at 10:54

  Hyggelig lørdag – og hvilken lækker menu – Bliver helt lækker sulten 🙂

  • Reply Catarina 8. februar 2015 at 14:15

   De servere en dejlig bruncj derinden og der er ikke for meget men heller ikke for lidt og det bedste af det hele er, at det ikke er buffet. 😉

  Skriv gerne en kommentar