Menu
Hverdagen

Ned bag hustagene

D71_7354

Jeg nyder virkelig, at solen er så meget fremme som den er, nu og bare tanken om, at den bliver hængende på himlen i længere og længer tid de næste mange måneder er til at blive glad i låget af.

I dag er jeg en smule træt, det er vist eftervirkninger efter sidste uges farten rundt og beslutninger der skulle tages. Jeg er glad for, at jeg kun har en enkelt aftale på onsdag og så på fredag igen. Jeg har heldigvis en kort arbejdsuge, da jeg jo har fri på fredag – hvor jeg virkelig krydser fingre for, at det først begynder at regne engang om eftermiddagen. Men det ser ikke lovende ud.

0

4 kommentar

 • Celena
  16. marts 2015 at 21:38

  Ahh… it is so nice to feel the sun! We still have tons of snow (and got more) but, at least, the sun feels warm 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. marts 2015 at 07:19

   Hopfully the sun and the warmth is taking its toe on all your snow. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  17. marts 2015 at 07:47

  Det er stor nydelse pt, masser af dejlige dage med sol. Pt er der overskyet her, dog kan jeg se det blå bag dem, så mon ikke solen finder frem igen i dag.
  Jeg krydser fingre for det bedste vejr på fredag, du fortjener denne oplevelse, for sidst det var muligt med denne oplevelse, da var du ikke født og jeg var 6 år, (tror ikke jeg var særlig interesseret dengang 😉 )
  Ønsker dig nogle dejlige rolige dage i denne uge

  Reply
  • Catarina
   17. marts 2015 at 16:07

   De er bare så dejligt og jeg er svær at drive ind fra haven når vejret er så dejligt. 😀
   Tak for de krydsede fingre, jeg håber at den bliver til at se og jeg ikke engang i fremtiden, bliver nød til at rejse et eller andet underligt sted hen for at opleve den, for jeg vil se én inden minde dage her på jorden er over. 😉
   Du ønskes også en dejlig uge og med sol på næsen.

   Reply

Skriv en kommentar