Menu
Livet

Opstået fra de døde

D71_7748

I dag er det aller første gange i over en uge, at jeg vågnede ude at føle svimmelhed eller tunghed i hovedet. Jeg føler næsten at jeg er opstået fra de døde. Jeg har virkelig været syg, sådan syg med syg på. Jeg har ikke orket at kikke på computeren eller tv’et. Jeg har sovet mere end jeg nogen siden i mit liv har gjort. Hosten er ikke længere så slem og heller ikke så insisterende som den har været.

I går forsøgte jeg at tage på job og jeg holdt i små 4 timer, så måtte jeg hjem og hvile. Det er først i dag, at jeg igen føler, at jeg er ved at være i live og at kroppen er på rette vej. Jeg har sågar flyttet lidt støv, vasket et par maskiner tøj og nydt min te ude på terrassen, sammen med manden som også er lettere nedlagt, dog “kun” med forkølelse.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

12 kommentar

 • Karin Abildhauge
  11. april 2015 at 15:55

  Hvis jeg kunne finde lidt trøst, så er du ikke den eneste, der har været så hårdt ramt. Ikke jeg selv, mit var ryggen der ikke ville have jeg stod oprejst, altså et kendt fænomen, men dit lyder virkerlig skræmmende. Håber virkelig ikke de vira der nu har forladt dig finder i min retning. Godt Søren kun er lettere ramt, når nu det er samtidig.
  Krydser virkelig fingre for vejret holder, så i begge kan nyde weekenden, og komme til hægterne.

  Masser af kærlige og helende tanker

  Reply
  • Catarina
   12. april 2015 at 09:24

   Jeg kan efterhånden forstå at der er rigtig mange der har været ramt og det lige så slemt som jeg selv. Det er selvfølgelig ingen trøst, men alligevel, rart at vide at jeg ikke bare er blevet syg, fordi det bare var “min tur” 😀
   Træls at din ryg ikke helt har artet sig og du derfor at været lidt nede.
   Tak for dine helende taker Karin. 🙂

   Reply
 • Celena
  11. april 2015 at 18:56

  So glad that you are feeling better! 🙂

  Reply
  • Catarina
   12. april 2015 at 09:26

   Thanks a lot Celena 😀

   Reply
 • Deborah
  11. april 2015 at 21:42

  Pas nu på, du ikke går for hurtigt i gang. Jeg kender det jo, og er også kun lige “opstået” selv, men kom da også ud i dag. Det kan være svært at styre sig, men kan også give bagslag, hvis ikke man prøver. Fortsat god bedring.

  Reply
  • Catarina
   12. april 2015 at 09:28

   Jeg skal nok passe på og jeg tager det skam også stille og roligt, det er simpelthen nødvendigt, da kroppen stadig er slap af ikke at være brugt. 🙂
   Håber du også er på rette vej og snart har tid til at nyde foråret. 🙂

   Reply
 • Louise | Bylouise.dk
  11. april 2015 at 21:59

  Her i hjemmet har vi begge også været ramt. Manden startede ud med en søløve hoste og så kom turen til mig og jeg har været ramt hårdt, og føler også først i dag at jeg er ved at komme tilbage på rette spor.

  Godt du er kommet på benene igen.

  Bylouise.dk

  Reply
  • Catarina
   12. april 2015 at 09:46

   Det lyder bestemt som om vi har været ramt af det samme Louise 🙂 Dejligt at høre at I også er ved at tilbage på sporet igen. Pas på jer selv og nyd søndagen uden alt for meget sygdom 😀
   Klem C

   Reply
 • Layoni
  12. april 2015 at 07:25

  Det var da vist en af de helt store ture du der tog dig 🙁 men godt du så nogenlunde er ved at komme på højkant igen 🙂 så forhåbentlig er din Søren ikke blevet smittet. Nu må I så have en rigtig god søndag Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   12. april 2015 at 09:55

   Ja, det må man nok sige Layoni og jeg har virkelig aldrig været så syg før. Men nu går det heldigvis den rigtige vej og jeg kan virkelig mærke store forskelle her dag for dag. 🙂
   Du øånskes også en rigtig rigtig god søndag Layoni og mange tak for din kommentar. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  12. april 2015 at 11:33

  Det lyder som influenza – den er kendetegnet ved, at man ikke kan lave andet end at være syg – godt du er ved at være på toppen igen, så du kan nyde solen 🙂

  Reply
  • Catarina
   12. april 2015 at 13:50

   Det fik jeg også af vide af lægen, da jeg lige var oppe og se ham, for lige at være sikker på at der ikke var noget på lungerne. 😉
   Det er bestemt også dejligt at det går den rigtige vej og jeg dermed kan begynde at nyde haven og få set på hvad der skal laves derude. 😀

   Reply

Skriv en kommentar