Menu
Familieliv

Den bliver i den grad brugt

Jeg havde aldrig troet, at jeg ville komme til at bruge en gasgrill så meget, som vi bruger den nye vi købte i sidste weekend. Den bliver i den grad brugt og det til rigtig meget.

Christian og Helena er jo hjemme i denne weekend og i går ankom Daniel og hans veninde Veronika også. Daniel rejser til Canada her om små 14 dage for at læse det andens sidste semester, så det er med at nyde at vi har ham, for vi se ham ikke før engang til jul.

Og som de forgående dage i den uge der nu er ved at være slut, ja så skulle der jo grilles igen. I går skule vi selvfølgelig også have en godt madbrød, med krydderurter fra have, grillede grøntsager, lidt kød og forskellige salateer.

DSCF5243

DSCF5245

DSCF5251

DSCF5254

DSCF5257

DSCF5260

DSCF5263

Til dessert blev det en lidt »sund« udgave af en pavlova, hvor jeg sprang over hvor gærdet var lavest. Jeg havde nemlig købt nogle fuglereder og de skulle udgøre det for bunden. Så havde jeg lidt forskelligt frugt i fryseren som lige blev kogt op med lidt sukker og afkølet. Jeg siede frugterne fra væden og blandede dem let i noget skyr, sådan at den blev lidt »stribet«, skyren blev lagt på marengsbundende, hvorefter jeg hældte lidt af saften fra bæreren over og pyntede med lidt hakket mørk chokolade. Det var slet ikke noget dårlig dessert. De lidt syrlige frugter sammen med skyr, oven på den søde marengs, er en rigtig god combi.

2 kommentar

 • Karin
  16. august 2015 at 09:16

  Ih… Kunne næsten være med til din pavlova. Forøvrigt har smagt en kyskage lavet med sukrin i stedet for sukker, de smagte som jeg husker det.
  Dejligt at have 2 trediedel af børneflokken hjemme. Og med dette vidunder af en gasgrill i udekøkkenet er det ingen sag at hygge om dem.
  Ønsker dig/jer en dejlig søndag.

  Reply
  • Catarina
   16. august 2015 at 09:25

   Ja, det er slet ikke tosset med sukrin og med alt det andet oven på, så er den jo næsten sunde og i hvertfald én kage/dessert som kan bruges til jer som har diabetes 😀
   Vi nyder også at de næsten alle er her 🙂 Grunden til at sebastian ikke er her, er at den sidste hvalp først bliver hentet i dag søndag, for ellers var han nok også kommet hjem 😀
   Tak for de gode ønsker og en dejlig dag til dig.

   Reply

Skriv en kommentar