Menu
Livet

Tavl uge

Denne uges arbejdsdage er nogen der har trukket lidt på overskudsvekslerne da jeg har haft gang i ikke mindre end 34 stk. 3D installations tegninger, som er lavet i Google SketchUp. På grund af de tegninger her jeg mødt ind meget før min egentlige arbejdstid start og også blevet lidt længer i den ande ende. I dag, skyndte jeg mig ud af døren, for at komme hjem og hente bøger og mappe til fransktimen.

Men i dag nåede heldigvis i mål og derfor møder jeg ind til normal tid i morgen og jeg går derfor også til helt normal tid. Så hvis I synes jeg har været en smule tavs de sidste dage, er det fordi jeg ikke har orket at åbne computeren når jeg kom fra kontoret.

Jeg kan, allerde nu mærke, at jeg ser ret så meget frem til weekende, hvor Christian og kæresten kommer og beriger vores selskab.

6 kommentar

 • Liselotte
  28. oktober 2015 at 22:39

  Jeg er akkurat samme sted for øjeblikket. Der er så meget i hverdagen, at jeg heller ikke når til at være i andet end virkeligheden, men det er da også et helt okay sted at være 🙂

  God dag i morgen 🙂

  Reply
  • Catarina
   29. oktober 2015 at 17:12

   Nogle uger synes det bare at hope sig op, men sådan er livet i bare og ja, det med at være i virkeligheden er slet ikke tosset 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  29. oktober 2015 at 07:59

  Uha, at have et projekt der kræver den fulde opmærksomhed trækker på resurserne. Godt du er nået i mål, og den almindelige rumle igen kan kører sin gang.
  Sikke en weekend – Det bliver fantastisk.

  Reply
  • Catarina
   29. oktober 2015 at 17:13

   Det gjorde det Karin, men bare det at man når i mårl med en virkelig godt resultat, er det hele værd.
   Den kommende weekend bliver så vidunderlig 😀

   Reply
 • Layoni
  29. oktober 2015 at 11:50

  Så er det godt du snart er ved vejs ende, og weekenden lige om hjørnet da 🙂 og tænkte nok det var arbejdet der krævede en del af dig, siden du ikke fik skrevet herinde, men sådan er det jo bare nogen gange 😉 så godt du kan få slappet af i dejligt selskab med familien 🙂

  Reply
  • Catarina
   29. oktober 2015 at 17:15

   Det er nemlig godt at jeg nåede i mål og weekenden nu er inde for sækkeviede 😀
   Det er som regel arbejdet der kræver mig, når jeg ikke lige for skrevet lidt herinde, men sådan må det være i perioder og heldigvis er de perioder ikke mange eller lange og jeg holder jo også af mit job. 😀

   Reply

Skriv en kommentar