Menu
Camping

Nu online

AOC

Jeg skrev jo i sidste uge, at jeg arbejdede på en længere artikel til AltOmCamping.dk og i dag er den ene halvdel (de har valgt at dele artiklen i 2 dele) bleve offentliggjort. Hvis du har lyst til at læse den, kan du gøre det lige her. I morgen, når del 2 er udgivet, vil den også komme til at ligge her på siden, men i en samlet udgave, som du så kan finde oppe i menubjæplken under ‘Camping -> Anbefalinger’.

6 kommentar

 • Karin
  18. juni 2016 at 09:18

  En dejlig beskrivelse af en campingplads. Og skønt for andre campingfolk der gerne vil til Frankrig, de lige kan tjekke hvad de lige gør.
  Min kollega og familie har Italien som det foretrukne feriemål, de vælger gerne mobilehomes/bungalows og bestiller gerne i juleferien. Første gang de var afsted var med små børn, de var blevet fortalt de bare kunne droppe ind på små bed & breakfast mht. overnatning uden forudbestilling, desværre endte det med et meget dyrt hotel, da det var umuligt at finde for dem, og de brugte alt for megen tid. Så i dag booker de faste steder, måske har du nogle anbefalinger, for som min kollega siger, hun er sippet 🙂
  Glæder mig til at læse med i morgen.

  Reply
  • Catarina
   18. juni 2016 at 16:36

   B/B i udlandet har ikke samme standard som herhjemme og jeg har et par gange været forbi nogle i det sydlige Tyskland og jeg kom ret hurtigt ud igen, og det kun efter at have været inde i forstuen. Jeg tror jeg vile have valgt et lille hotel. 😉 Jeg kan godt forstår at de med den “start” vælger at bestille i forvejen. Ellers har jeg ikke mange anbefalinger til Italien, vi har været ok heldige og jeg har ikke stødt på uhumske bade eller toiletter de steder jeg har overnattet.
   Håber du kan lide resten af beretningen, selvom jeg et eller andet sted, gerne ville have haft den i en lang. Men det ved jeg til en anden gange og skal nok selv sørge for at få den delt et “rigtigt” sted, sådan at det ikke betyder så meget om man kommer til at læse 1. eller 2. del først. Det er også derfor, jeg vælger at smide den ind samlet her på siden. 🙂

   Reply
 • Mette
  18. juni 2016 at 09:31

  Man får helt lyst til at campere 🙂

  Reply
  • Catarina
   18. juni 2016 at 16:36

   Hæ hæ, det er faktisk den dejlig afslappende ferieform 😀

   Reply
 • Celena
  18. juni 2016 at 13:30

  You make camping look so civilized 😉 Good job, Catarina! xox

  Reply
  • Catarina
   18. juni 2016 at 16:38

   Hi hi, thanks a lot Celean. Camping it is kind of civilised and also very relaxing 😀

   Reply

Skriv en kommentar