Menu
Hverdagen

Nøje…den er smuk

For noget tid siden, blev jeg overtalt til at lave beboerhjemmeside, hvor husorden, kontakter og nyheder kan ligge. Bestyrelsen har igennem de sidste mange år, forsøgt at få lavet én hjemmeside, men uden held.

Nu er siden så godt som klar til at gå i luften, og i eftermiddags var jeg til møde med formanden og næstformanden for at hører, om der var noget de ville have ændret. Der var et par småting de ville havde slettet og lidt ekstra de ville have på, men ellers var den lige som vil ville havde den. Dejligt!

Jeg fik også vist dem, hvordan de selv kan rette og ligge nyt ind og så står jeg jo så eller til rådighed fremadrettet ligesom jeg også står for, at vedligeholde og opdatere den.

Som tak for hjælpen, havde de købt denne smukke smukke buket til mig.Det er vist min heldige uge. 😊


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

4

4 Kommentar

 • Kirsten / Helt ude Vestpå
  24. august 2021 at 23:58

  Hvor dejligt at du kunne hjælpe bestyrelsen med en hjemmeside, når de selv har rodet med opgaven i flere år. Selvom man sagtens kan hjælpe uden at få noget for det, kan jeg godt forstå du blev glad for sådan en smuk buket.

  Kh.
  Kirsten

  Reply
  • Catarina
   25. august 2021 at 17:48

   Ja og jeg ville jo slet ikke havde noget for det, for jeg har nettop bare gjort det for at hjælpe og da siden er en WordPress side, gik det jo ret nemt 😉 Men nu sidder jeg og nyder den smukke buket 😀

   Reply
 • Jonna
  25. august 2021 at 11:19

  Den pynter og man bliver glad over så smukke blomster.

  Reply
  • Catarina
   25. august 2021 at 17:48

   Det er lige præcis det man gør og jeg sidder lige nu med udsigt til dem 😀

   Reply

Skriv en kommentar