Menu
Livet

Nøje…den er smuk

For noget tid siden, blev jeg overtalt til at lave beboerhjemmeside, hvor husorden, kontakter og nyheder kan ligge. Bestyrelsen har igennem de sidste mange år, forsøgt at få lavet én hjemmeside, men uden held.

Nu er siden så godt som klar til at gå i luften, og i eftermiddags var jeg til møde med formanden og næstformanden for at hører, om der var noget de ville have ændret. Der var et par småting de ville havde slettet og lidt ekstra de ville have på, men ellers var den lige som vil ville havde den. Dejligt!

Jeg fik også vist dem, hvordan de selv kan rette og ligge nyt ind og så står jeg jo så eller til rådighed fremadrettet ligesom jeg også står for, at vedligeholde og opdatere den.

Som tak for hjælpen, havde de købt denne smukke smukke buket til mig.Det er vist min heldige uge. 😊

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Kirsten / Helt ude Vestpå
  24. august 2021 at 23:58

  Hvor dejligt at du kunne hjælpe bestyrelsen med en hjemmeside, når de selv har rodet med opgaven i flere år. Selvom man sagtens kan hjælpe uden at få noget for det, kan jeg godt forstå du blev glad for sådan en smuk buket.

  Kh.
  Kirsten

  Reply
  • Catarina
   25. august 2021 at 17:48

   Ja og jeg ville jo slet ikke havde noget for det, for jeg har nettop bare gjort det for at hjælpe og da siden er en WordPress side, gik det jo ret nemt 😉 Men nu sidder jeg og nyder den smukke buket 😀

   Reply
 • Jonna
  25. august 2021 at 11:19

  Den pynter og man bliver glad over så smukke blomster.

  Reply
  • Catarina
   25. august 2021 at 17:48

   Det er lige præcis det man gør og jeg sidder lige nu med udsigt til dem 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  26. december 2021 at 08:31

  Fantastiske farver, er vild med den. Er helt sikker på den blev nydt i jeres dejlige hjem.
  Dejligt du kunne hjælpe, og skønt der sådan en hjemmeside. Det vil jeg hellere end alle disse facebookgrupper. Det er jo muligt at lave en lukket gruppe på egen hjemmeside.

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2022 at 11:42

   Den var fra en af Odenses bedste blomsterhandlere, så den var virkelig flot 😀

   Reply

Skriv en kommentar