Menu
Dagligdagen

Jeg overlevede

Onsdag holdt jeg hjemmearbejdsdag, for jeg var endnu ikke på toppen og skulle ud til de andre på jobbet.

I dag går det meget bedre! Ingen ondt i halsen, men nu forkølet. Men det går som nok. Jeg tog dog lige et par paroler da jeg kom fra kontoret, for jeg havde en anelse tunghed i knolden, som jeg godt ville være foruden. Tungheden er dog lettet nu og jeg er glad for, at jeg kun har en anelse forkølelse tilbage.

Men hvad er det dog for noget vejr vi har – regn i stride strømme og bestemt ikke meget der ligner forår. Inden længe er det heldigvis påskeferie, ikke at jeg har en lang en, for jeg gemmer jo lidt dage til sommerferien, men jeg glæder mig til 5 dejlige fridage.

2 kommentar

 • Karin
  1. april 2023 at 08:40

  Dejligt du kom dig så hurtigt. Tænker det er den store omsorg Søren har udvist. Og du selv valgte at trække kortet at det var din tur til et par sygedage.
  Og dejligt den kommende uge kun har 3 arbejdsdage, efterfulgt af 5 fridage.

  Reply
  • Catarina
   2. april 2023 at 11:42

   Ja, jeg døjer med hoste og snot, men det går nu nok. Det bliver skønt med en lille forlænget weekend lige om snart. 😀

   Reply

Skriv en kommentar