Menu
Familieliv / Livet

Så fik jeg den

…min sprit nye bil. Fredag efter arbejde var så dagen, hvor jeg kunne hente min NYE bil. Det er en Peugeot 207, en dejlig lille fiks bil, som er let at parkere og manøvrere rundt med. Helt og aldeles anderledes at kører end den gamle Toyota. Den har næsten alt i udstyr, så det er ren luksus 🙂

peugeot207.jpg

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • […] skulle ikke samles, jeg fik den udleveret i hel tilstand, pokkers, den kunne ikke ligge i min lille nye bil. Der var ikke andet for, end at køre hjem med de andre indkøb, og snuppe stationcaren og kører […]

  Reply
 • Som tiden dog går
  5. februar 2010 at 06:49

  […] mig om og kom i tanke om, at manden har jo ret, den er skisme ved at være tre år. Jeg kan ellers lige så tydeligt huske den dag jeg fik den. Wauw sikke en […]

  Reply
 • På diesel
  16. februar 2011 at 09:12

  […] Min/vores lille sorte sag, fylder fire den 9 marts og derfor er det nu også blevet den tid hvor den skal til syn for første gang. Jeg har nettop afleveret den ude hos forhandleren hvor den skal have service og så køre de den også til syn for mig. og indtil den er klar til afhentning ligger jeg så og køre rundt i en lånebil magen til min egen, bare en diesel istedet for en benzin. Desuden er den her låne bil en nyere model og faktisk er midterkonsollen ikke helt så pæn som i min. […]

  Reply
 • Nysynet lille sort sag
  16. februar 2011 at 18:05

  […] og jeg kørte ud efter den lille sorte sag, som jo har været til eftersyn + første syn i dag. Der var el eller andet lille ophæng ved […]

  Reply

Skriv en kommentar