Så fik jeg den

…min sprit nye bil. Fredag efter arbejde var så dagen, hvor jeg kunne hente min NYE bil. Det er en Peugeot 207, en dejlig lille fiks bil, som er let at parkere og manøvrere rundt med. Helt og aldeles anderledes at kører end den gamle Toyota. Den har næsten alt i udstyr, så det er ren luksus 🙂

peugeot207.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Så fik jeg den”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.