Menu
Os & Familien

Som tiden dog går

Jeg har lige nettop bestilt tid til service af min (vores) lille Peugeot, og mens jeg har serviceafdeligen i røret, siger han

ja, det er jo så et treårs eftersyn

jeg skulle lige til at protestere, for sååå gammel er den da ikke, men heldigvis, nåede jeg at tænke mig om og kom i tanke om, at manden har jo ret, den er skisme ved at være tre år. Jeg kan ellers lige så tydeligt huske den dag jeg fik den. Wauw sikke en fornemmelse. 🙂

Nå, men servicet er bestilt til den 25. februar og jeg får en lånebil imens. Dejligt. 🙂


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar