Som tiden dog går

5. februar 2010

Jeg har lige nettop bestilt tid til service af min (vores) lille Peugeot, og mens jeg har serviceafdeligen i røret, siger han

ja, det er jo så et treårs eftersyn

jeg skulle lige til at protestere, for sååå gammel er den da ikke, men heldigvis, nåede jeg at tænke mig om og kom i tanke om, at manden har jo ret, den er skisme ved at være tre år. Jeg kan ellers lige så tydeligt huske den dag jeg fik den. Wauw sikke en fornemmelse. 🙂

Nå, men servicet er bestilt til den 25. februar og jeg får en lånebil imens. Dejligt. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar