Menu
Annoncering/Sponseret / Camping / Familieliv

Så blev det sommer

Det er da i den grad blevet sommervejr og jeg må ærligt tilstå, at jeg altså elsker det. Varmen, solen og bare det, at man kan leve livet udenfor uden ret meget tøj på kroppen. Det er også nu, at snakken om sommerferien rigtig tager fart, hvor vi mon ender henne i år og hvad vi kommer til at opleve. Et er i hvert fald sikkert og det er, at ferien kommer til at foregå i vores dejlige campingvogn med dertil hørende bekvemmeligheder.

Når vi sådan er afsted i vores campingvogn, så føles det som at have sit eget hotelværelse med, bare en smule bedre. Vi sover utroligt godt i sengen og det er lige før vi påstår, at vi sover bedre i den, end den herhjemme, men også kun lige før.

I år skal vi prøve noget ny, nemlig et nyt telt til vognen. Campingagenten har været så venlig, at låne os et Kampa ACE air 300, og lige som vores eget telt er dette telt også et oppusteligt telt. Vi er meget spændt på hvordan det er at sætte op, contra vores eget DWT telt, ligesom vi er spændt på, hvordan alt det ekstra tilbehør som vi har fået med, fungere i praksis. Specielt er vi spændt på Sun Wing solsejlet, for det er vi sikker på, giver god og ekstra skygge, de steder hvor der er knaphed for det.

Sponseret

8 kommentar

 • Karin
  3. juni 2016 at 06:06

  Jeg knus elsker dette fantastiske vejr vi har, kan ikke finde i seng om aftenen, og kan ikke blive under dynerne om morgenen, det hele skal med, ved samtidig at det var du godt klar over 🙂
  Når jeg ser billeder fra Frankrig og det sydlige Tyskland mht. regnmængder, tænker jeg på jer og ferien, det bliver spændende hvor i vælger at tage hen, og nu med det skønne “fortelt med solsejl” . Når sol og varme bliver for meget og skygge er en nødvendighed, så er et solsejl at foretrække fremfor at kravle ind i forteltet. Det bliver spændende for jer at afprøve dette, og senere for mig og andre at læse om, hvordan det har været.
  Ønsker dig/jer en god fredag og dejlig weekend.

  Reply
  • Catarina
   3. juni 2016 at 17:54

   Så er vi to Karin – jeg er heller ikke god til at finde min seng og jeg vågner også tideligt, for jeg er “bange” for at misse noget af alt den dejlige sol og sommer som er derude i verdenen. 😀
   Nu får vi at se om vejeret overhovedet bliver til det sydlige europa, eller om vi skal blive lidt længere nordpå – for det er jo vejret der bestemmer. 😀

   Reply
 • Liselotte
  3. juni 2016 at 13:16

  Det er den skønneste sommer og du har ret, ferietiden nærmer sig. Vi kan næsten ikke vente herhjemme. Det bliver fantastisk og I bor jo skønt og lige, som I vil have det. Så bliver det ikke bedre 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. juni 2016 at 17:55

   Det bliver bare dejligt at have tid til bare at nyde og være præcis der hvor vi synes vi skal være 😀

   Reply
 • Celena
  4. juni 2016 at 00:04

  So glad that you are having good summer weather too xox

  Reply
  • Catarina
   4. juni 2016 at 18:59

   Is lovely Celena 😀

   Reply
 • Niels Bisgaard
  18. juni 2016 at 10:33

  Inspirerende læsning. Det er bare så svært at vælge. Der er jo så mange flotte og spændende steder både i DK og Europa, ja sikkert også i resten af verden, men så er det jo uden vores CV på krogen. I år er valget for 3. gang Kroatien. Hvor jeg har lavet en bruttoliste med must see. Men det er ko ferie og vi skal ikke stresse afsted, så der bliver nok en undskyldning for at besøge det dejlige land igen en anden gang.
  God sommer, venter spændt på del2 og andre beretninger.
  Vh Niels

  Reply
  • Catarina
   18. juni 2016 at 16:37

   Mange tak Niels. 🙂
   Det er nemlig rigtig mange dejlige steder i hele Europa og vi vælger aldrig hvor vi skal hen, men derimod kikker på hvor vejret er godt og så smutter vi derhen. Men vi er lidt betaget af Frankrig og der er virkelig meget vi endnu ikke har set. 😀
   OGså en god sommer til dig og familien.

   Reply

Skriv en kommentar