Menu
Skallebølle 2004-2021

Du danske sommer, du er sgu bare dejlig

Når det er så dejligt lyst allerede meget tidlig om morgenen, så er jeg altså ikke den der ligger og snuer og det er manden heller ikke. Han er endda oppe før mig og allerede kl. 6 var han igang med at rive mos i græsplænen. Jeg kom så loppede lidt i 7 og var også klar til at gå og smånusse derude.

Der er virkelig noget helt specielt over, at kunne komme op og udenfor i de tidlige morgentimer på sådanne dejlige sommermorgener. Der er så stille og så tidligt på morgenen, er det heller ikke for varmt til at lave lidt. Og vi har virkelig fået lavet en del i dag – ikke fordi vi skulle, men fordi vi ikke kan lade være. Når vi som nu, mere eller mindre, lever livet udenfor, så kan vi ikke lade være med, at lave et lidt hist og pist og som regel griber det også en smule om sig.

I dag har vi endda fået nået, at komme forbi planteskolen og få hentet- og ikke mindst plantet et ny æbletræ, som er podet med 4 forskellige sorter, vi er faktisk lidt spændt på hvordan det med tiden vil komme til at se ud. Vi har også fået lavet lidt om på et par bede og fjernet ukrudt i hele haven.

Da klokken nærmede sig fire, smuttede vi, godt beskidte og svedige, under bruseren for sulten var så småt også begyndt at melde sig hos os begge – vi har det med, at glemme at spise, når vi sådan er i gang og i dag, var ingen undtagelse. Vi fik fyret op under gasgrillen og lidt lækkerier blev bikset sammen i køkkenet kød smidt på grillen. Vores morgenmad, frokost og aftensmad, blev indtaget på samme til, nemlig lidt i 17, siddende i haven, men kik til alt det dejlige grønne og frodige. Nu sidder vi og nyder kaffen i skyggen, på den ene af terrasserne, måske vi snupper lidt hjemmelavet chokoladeis lidt senere – simpelthen bare fordi vi kan. Du danske sommer, du er sgu bare dejlig.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  6. juni 2016 at 06:11

  Hvilken fantastisk lørdag, med masser af dejligt havearbejde. Hvor er jeres have bare smuk.

  Reply
  • Catarina
   6. juni 2016 at 16:54

   Det var i den grad en dejlig dag og vi nød den i fulde drag 😀

   Reply

Skriv en kommentar