Menu
Motion

I gang igen

I aftes var jeg til spinning igen efter mere end 14 dages fravær. Jeg lagde ud med en dobbelt time, det var jo torsdag og som I nok ved, er mandag og torsdag jo mine spinningsdage og jeg køre altid to timer, for som én af mine spinningskollegaer, som også spinner 2 timer ad gangen, siger;

når man nu er igang, kan man lige så godt snuppe to timer, så er det ligesom overstået.

Jeg kunne nu godt mærke i lårene, at det var noget tid siden jeg sidst havde siddet på en spinningcykkel. Ikke dermed sagt at jeg ikke lavede motion mens vi var på bryllusrejse, for det gjorde jeg, der findes jo motionsrum på de fleste hoteller og således også på det vi var på i Hua Hin og der fik løbebåndet mine løbesko at mærke, der tidligt om morgenen. Der ud over blev det jo, også ganske naturligt, til en del svømning i både havet men også den ualmindelige dejlige pool.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

4 Kommentar

 • Marianne
  5. februar 2010 at 12:01

  Jeg tror der er gået mode i at køre 2xtimer i spinning – jeg ser i hvert fald flere af mine facebook kontakter der skriver at de skal til 2x spinning.

  Reply
  • Catarina
   5. februar 2010 at 13:25

   Marianne
   Jeg har gjort det det meste af efteråret og jeg tror det har noget med det der at gøre, at når man nu alligevel er kommet afsted, så kan man liuge så godt gi’ den en skalde. 😀

   Reply
 • Fru E
  5. februar 2010 at 18:16

  Jeg kører kun 1 time, det er så også det der er mulighed for os. Men om der så var 2 timer i træk, så ville jeg ikke vælge det pt. Mine muskler er energiforladte og jeg kæmper bare den ene time 🙁 Men mon ikke det kommer igen?

  Rigtig god weekend, C 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. februar 2010 at 19:46

   Fru E
   Og i rigtig meget i lige måde. 😀

   Måske dit immunsystem ikke helt er i top og derfor tager energien fra dine muskler til andre vitale del af dig. Håber du snart er helt på toppen igen. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar