Menu
Teknologi

Et abonnement

Da vi skulle afsted til Thailand, var vi selvfølgelig gennem det toldfri område og der er jo som bekendt også et par butikker der sælger blade og magasiner og jeg tænkte, at jeg lige kunne se om der var et blad jeg gad læse, hvis tiden i flyet blev for lang. Jeg er slet ikke tyben der læser sladderblade eller interiører/bolig magasiner, hvis jeg læser bade/magasiner, så er det altid “nørdeblade”. Jeg faldt over Practical Photographys februar udgave og bladrede lidt i det inden jeg besluttede mig at købe det.

Tiden i flyet blev dog på intet tidspunkt lang, så jeg fik slet ikke kikket mere i bladet, før nogle dage efter nede ved hotellets pool. Jeg må dog sige, at jeg blev en smule overrasket over hvor indholdsrigt bladet var og hvor mange artikler der var i forhold til reklamer. De fleste af artiklerne, viste sig at være velskrevet og meget interessante og det er sjældent jeg har stødt på et magasin som har fanget mig så meget. Nu har jeg så fået læst det il ende og har nettop bestilt et ét års abonnement som jeg forventter at få med posten sidst måneden.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Helle K.
  5. februar 2010 at 15:07

  Hvor var det godt, at du lige valgte det blad – nu når det var så godt og fyldt med lærdom 🙂 Du får garanteret stor fornøjelse af dit abonnement.
  Nørdeblade er guf. 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. februar 2010 at 19:44

   Helle K.
   Ja, det er lige hvad de er. 😀

   Reply

Skriv en kommentar