Menu
Familieliv

Weekenden

..blev skudt i gang med et dejligt café besøg sammen med en tidligere kollega. Dejligt. Nu er det hygge tid med min husbond. Go’ fredag til jer alle. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Fru E
  5. februar 2010 at 20:51

  Cafe besøg….fedt. Jeg må snart ud og luftes igen 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. februar 2010 at 07:46

   Fru E
   Ja, det er rart at komme ud engang imellem. 🙂

   Reply
 • Pia
  6. februar 2010 at 08:18

  Cat., du udstråler en særlig ro som jeg bare elsker at fornemme- selv på afstand og igennem ord. God weekend til jer derovre. Knuse

  Reply
  • Catarina
   6. februar 2010 at 15:30

   Pia
   Åhh du er sød, får ski helt varme kinder. 🙂 Osse en rigtig god weekend og så ses vi jo snart. 😀

   Reply
 • Rikke
  6. februar 2010 at 14:31

  Hej Catarina

  Jeg må spørge om noget.. Jeg har tidligere læst at du har installeret Windows 7 på begge dine pc’er og vil høre om det var af licensmæssige årsager, at du købte en cd til hver computer, eller fordi man kun kan bruge licenskoden en gang?
  Hvad sker der med de ting, men en gang har liggende på computeren, når man installere et nyt styresystem (jeg har Vista)? Bliver de slettet? Jeg tænker her på både installerede programmer som Officepakken o.a. og billeder, dokumenter, osv. som man også har gemt?

  Håber du kan hjælpe! Og go’ weekend!

  Rikke

  Reply
 • TinaLIel
  6. februar 2010 at 16:47

  Det var da en dejlig weekend start! Elsker også foto blade!!!!!!! Læser dem igen og igen! Har lagt en kommentar under dit dykke indlæg – min første var væk 😉 Sejt med dobbel spinning time. Bare man er væk et lille stykke tid kan det mærkes. KNUS

  Reply
  • Catarina
   6. februar 2010 at 16:59

   TinaLiel
   Jeg bruger også bladene som et slags opslagsværk, de er lidt hyggelige at bladre i også selvom de er gamle. 😉

   Jeg har også lige svaret dig på indlæget.

   Der er vist sket et eller andet. Sorry. 😉

   Reply

Skriv en kommentar