Menu
Arbejdslivet

Frokost på Grillen

Gitte, min super gode kollega, som jeg næsten altid spiser frokost med, og jeg, var så skrub sultne (nok fordi der ikke var nogen der gav morgenbrød i dag), at vi simpelthen var nød til at kører ned på den lokale grill, (her for lidt side) og få os en toast hver. Dernede mødte vi Gro, som havde fået samme ide. 

Det er nu ikke så tosset med lidt junkfood indimellem.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Gitte
  13. marts 2007 at 13:40

  Tak for de pæne ord, bliver sgu’ næsten helt rørt. Men det var en god frokost.

  SVAR
 • Catarina
  13. marts 2007 at 14:10

  🙂

  SVAR

Skriv en kommentar