Jeg er nok lidt sippet

13. marts 2007

Jeg har lige fundet ud af, at jeg, til min overraskelse, er en smule sippet, jeg synes ellers ikke det ligger til mig. Nå men sagen er: jeg kan ikke lide at benytte et toilet, hvor jeg har set hvem der lige er kommet ud derfra, ikke fordi jeg har noget imod personen, men bare fordi.. 

Der er dog undtagelser, hvis jeg er til koncert eller andre store arrangementer, og der er 45 kvinder der står i kø til hvert eneste toilet, så gør det ikke noget, så er det bare ud ind. 

Det kan man da kalde ”småtosset”.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar