Jeg er nok lidt sippet

13. marts 2007

Jeg har lige fundet ud af, at jeg, til min overraskelse, er en smule sippet, jeg synes ellers ikke det ligger til mig. Nå men sagen er: jeg kan ikke lide at benytte et toilet, hvor jeg har set hvem der lige er kommet ud derfra, ikke fordi jeg har noget imod personen, men bare fordi.. 

Der er dog undtagelser, hvis jeg er til koncert eller andre store arrangementer, og der er 45 kvinder der står i kø til hvert eneste toilet, så gør det ikke noget, så er det bare ud ind. 

Det kan man da kalde ”småtosset”.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar