Menu
Blomster / På tur

Klematis

Jeg har været ud og se til den, der er ingen tegn endnu. Men jeg glæder mig til den atter begynder at blomstre. Den er så venlig at berige mig med mange smukke blå blomster, det er jeg taknemmelig for.

klematis.jpg
~Billederne er fra august 2005.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

3 Kommentar

 • Laila
  21. marts 2007 at 21:32

  Næhh, den er fantastisk smuk. Kan godt forstå du må kigge til den..

  SVAR
 • Therese
  22. marts 2007 at 11:12

  Sikke nogle lækre farver !!! Kom sol kom sommer !

  SVAR
 • […] Derud over vil jeg også gerne have en klematis igen. Den ene klematis jeg havde, gik til sidste forår/sommer, da vi fil lavet terrasserne og alt flisearbejdet og de er nu altså så fantastiske smukke når de blomstre. […]

  SVAR

Skriv en kommentar